Οι αυριανοί επαγγελματίες αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win.


Megasoft_LogoΟλοκληρώθηκε το ακαδημαϊκό έτος για τους σπουδαστές του τομέα αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που διδάχτηκαν ΠΡΩΤΟΙ την καινοτόμα εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει η Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.


Το μάθημα ήταν εργαστηριακό και οι τελειόφοιτοι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία, εκτός από το να μάθουν, να δημιουργήσουν το δικό τους κέντρο αισθητικής, να καταχωρήσουν το δικό τους πελατολόγιο και τις εργασίες τους, να πειραματιστούν με την εφαρμογή και να ανακαλύψουν πώς αυτή συμβάλλει στη σωστή οργάνωση, τον έλεγχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη των κέντρων αισθητικής.


Επίσης, πριν από λίγες ημέρες στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της εταιρίας και της εφαρμογής PRISMA Win® και στους τελειόφοιτους των Τμημάτων Οικονομίας και Διοίκησης και Πληροφορικής.


Είναι πολύ σημαντικό οι αυριανοί επαγγελματίες να εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win® και για το λόγο αυτό η Megasoft στηρίζει και είναι δίπλα σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν επιλέξει τις εφαρμογές της, για την επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών τους.