Μια περιορισμένη έκδοση μηχανών Pentax K-m White σε κιτ άσπρου χρώματος με έναν ή δύο φακούς zoom, περιμένει τους φίλους της DSLR φωτογραφίας.

Pentax K-m White

Pentax K-m White

H δημοφιλής Pentax K-m που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2008, έχει ήδη γίνει δεκτή με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τον ειδικό τύπο, εντυπωσιάζοντας για τη μοντέρνα λογική στη σχεδίαση της που επιτρέπει στο νεοεισερχόμενο στη φωτογράφηση με DSLR να πετύχει εύκολα και χωρίς δυσκολία φωτογραφικά αποτελέσματα που, μέχρι σήμερα απαιτούσαν γνώσεις και ακριβό εξοπλισμό! Το νέο άσπρο λαμπερό μοντέρνο χρώμα του σώματος αλλά και των δύο βασικών φακών zoom, συμβαδίζει με τις σχεδιαστικές τάσεις της εποχής, καθιστώντας τη νέα Pentax K-m White το νέο πόλο έλξης μεταξύ των προϊόντων τεχνολογίας αιχμής!

Η καινούργια PENTAX K-m White προσφέρει:

*      Εύκολη και άμεση στο χειρισμό με ένα συμπαγές και πολύ ελαφρύ σώμα

*      Με εξειδικευμένες Θεματικές λειτουργίες λήψης

*      Με ενσωματωμένο στο σώμα σύστημα Αντικραδασμικής λειτουργίας

*      Ποικιλία, Φιλικών στο Χρήστη λειτουργιών, για ξέγνοιαστη φωτογράφηση

Η Κ-m White ικανοποιεί επίσης τα κριτήρια του έμπειρου φωτογράφου ο οποίος διαθέτει ήδη μία προηγμένη μηχανή: μία μικρή και ελαφριά εφεδρική μηχανή που να είναι ιδανική για ευκίνητη και αυθόρμητη φωτογράφηση και που να μην περιορίζει την προσαρμοστικότητα ή την ποιότητα.

Επιστέγασμα της φιλοσοφίας της Pentax, να προσφέρει ποιοτική φωτογράφηση με τον απλούστερο τρόπο, αποτελεί η εξέλιξη του καινοτόμου συστήματος Auto Picture,  με τo οποίo η PENTAX K-m White έχει τη δυνατότητα να ορίσει αυτόματα τη θεματική λήψη, τοποθετώντας κατάλληλα το διάφραγμα και την ταχύτητα ανάλογα με το θέμα.

Χαρακτηριστικά που κάνουν την Pentax K-m μοναδική για ανέμελη ποιοτική φωτογράφηση:

Πολλές δυνατότητες σε ελάχιστο χώρο: Η K-m White υπερτερεί στην κατηγορία της απ’ όλες τις άλλες DSLRs, καθώς είναι μικρών διαστάσεων, 122,5 x 91,5 x 67,5 χιλ. και το σώμα της βάρους 530 γρ. εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό. Η εργονομική της σχεδίαση διευκολύνει τον νεοεισερχόμενο να προσαρμοσθεί εύκολα στη χρήση μίας DSLR.

Ένας ευφυής βοηθός: Οι άριστες ρυθμίσεις τοποθετούνται αυτόματα από την K-m White ουσιαστικά για κάθε περίσταση. Και οι 14 Λειτουργίες Εικόνας σάς βοηθούν να πετύχετε με ευκολία  τα καλύτερα αποτελέσματα.

Περισσότερη δυναμική: Με το εκτεταμένο δυναμικό εύρος, θα αποτυπώσετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και βάθος στις φωτεινές και σκοτεινές περιοχές των φωτογραφιών.

Περισσότερη ελευθερία: Η ενσωμάτωση στη μηχανή της Μείωσης Κραδασμών κάνει τη φωτογράφηση χωρίς θολώματα εφικτή ακόμα και σε κακές φωτιστικές συνθήκες. Με οποιοδήποτε φακό έως 4-ρυθμίσεις φωτεινότερος! Μοναδικό γι’ αυτήν την κατηγορία μηχανών.

Εξαιρετικό οφθαλμοσκόπιο: Η σχεδίαση οφθαλμοσκοπίου Pentamirror της K-m White είναι αξιοσημείωτη. Με κάλυψη πεδίου εικόνας 96% και μεγέθυνση 0,85x, είναι αναμφίβολα ένα από τα τελειότερα σε αυτήν την κατηγορία των DSLR.

Τα βλέπετε όλα: Η οθόνη της K-m White δεν είναι μόνο μεγάλη, φωτεινή και απαλλαγμένη αντανακλάσεων – 2.7″,  230.000 κουκίδων, με γωνία θέασης 170° – αλλά εξασφαλίζει επιπλέον μία καθαρή επισκόπηση των τρεχόντων ρυθμίσεων της μηχανής, των λειτουργιών, της εστίασης και πλήθους άλλων βοηθημάτων. Με ευαισθησία ISO ως 3200 και η μηχανή τα … βλέπει όλα!

Έχετε μία ερώτηση – τότε ρωτήστε: Απλά πατήστε το κουμπί Βοήθεια. Η μηχανή αμέσως απεικονίζει ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες της και, μάλιστα, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Φορτίστε οπουδήποτε: Η K-m White λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ. Με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας θα τραβήξετε 1650 φωτογραφίες με ένα σετ μπαταριών λιθίου. Καμία άλλη μηχανή δεν προσφέρει τόση ανεξαρτησία.

Νοήμων σύστημα αφαίρεσης της σκόνης: Tριπλό σύστημα απομάκρυνσης σκόνης από τον αισθητήρα: α) Ειδική επικάλυψη στον αισθητήρα αποτρέπει την επικάθηση σκόνης, β) Η σκόνη που τυχόν θα επικαθήσει απομακρύνεται μέσω του συστήματος κραδασμού του αισθητήρα και γ) Η σκόνη εγκλωβίζεται σε μία κολλώδη επιφάνεια ώστε να μην αιωρείται στο χώρο του αισθητήρα. Επιπλέον η K-m White έχει την ικανότητα να εντοπίζει τον ελάχιστο κόκκο σκόνης που μπορεί να έχει πεισματικά κολλήσει στον αισθητήρα, υποδεικνύοντας την ακριβή θέση του

Προχωρημένη συμβατότητα: Η K-m White έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί με τους περισσότερους μοντέρνους φακούς υπερήχων, ακόμα και με χειροκίνητη εστίαση!

Eπεξεργαστής εικόνας PRIME (PENTAX Real Image Engine): Διαχειρίζεται ταχύτατα και με ποιοτικό βάθος τα δεδομένα της εικόνας που συλλέγει ο αισθητήρας μεγάλων διαστάσεων 10,2 ενεργών megapixels, παράγοντας εικόνες μεγάλης ευκρίνειας και διακριτικής διαβάθμισης

Τα πάντα ξεκάθαρα: Το προηγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης 5 σημείων εξασφαλίζει ακρίβεια ακόμα και για τα θέματα που βρίσκονται εκτός του κεντρικού τμήματος της εικόνας

Γίνετε ο «Δημιουργός»: Με τη βοήθεια 14 ενσωματωμένων ψηφιακών φίλτρων, μπορείται να επεξεργασθείτε μόνοι σας τις φωτογραφίες που καταγράψατε χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή!

Ποιότητα και Ευελιξία: Καταγραφή και σε φορμά RAW, με επιπλέον δυνατότητα σύγχρονης καταγραφής και σε JPEG και σε RAW. Η επεξεργασία των αρχείων RAW μπορεί να γίνει στην ίδια τη μηχανή. Συμβατότητα καρτών SD & SDHC.

Ταχύτητα: Με 3,5 καρέ το δευτερόλεπτο καμία ευκαιρία λήψης δεν θα χαθεί!

Η παρουσίαση της νέας Pentax K-m White συνοδεύεται από δύο φακούς zoom, εξαιρετικής ποιότητας με χαρακτηριστικό το πολύ μικρό βάρος και την ελαχιστοποίηση των διαστάσεων.

  • smc PENTAXDA L 18-55mmF3.5-5.6AL White Lens: Με ασφαιρικούς φακούς και κρύσταλλα πολύ χαμηλής διασποράς καλύπτει το εύρος 27,5-84mm (αντίστοιχο 35mm).
  • smc PENTAXDA L 50-200mmF4-5.6ED White Lens: Με κρύσταλλα ιδιαίτερα χαμηλής διασποράς (ED), για παραγωγική αντιστάθμιση των χρωματικών αποκλίσεων σε όλο το εύρος zoom των  76,5-307mm (αντίστοιχο 35mm).

H νέα Pentax K-m White, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά το Φεβρουάριο 2009.