Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. παρουσιάζει πρόταση ολοκληρωμένης διαχείρισης ετερογενών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών.


albanis 2011Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. παρουσιάζει το MPS4 (Motorola Service Platform ver 4) της Motorola για την ολοκληρωμένη διαχείριση φορητών συσκευών. Πρόκειται για λύση που απαντά στη νέα ανάγκη που έχει προκύψει για τις περισσότερες επιχειρήσεις, από τις υπηρεσίες λιανικής και του χώρου της Υγείας μέχρι τις υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς οι περισσότερες επιτρέπουν στους εργαζόμενους τους να μετατρέψουν τις προσωπικές τους συσκευές σε συσκευές «διπλής χρήσης».


Το MPS4 της Motorola λύνει το πρόβλημα της διαχείρισης και υποστήριξης ετερογενών συσκευών και διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων, ενσωματώνει τη λογική BYOD (Bring Your Own Device), υποστηρίζοντας τους πιο γνωστούς κατασκευαστές smartphones και λειτουργικών συστημάτων. Η πρόταση αυτή προσφέρει απόλυτο έλεγχο επιτρέποντας στις εταιρίες να διαχειρίζονται με ασφάλεια από το κεντρικό σύστημα τόσο τα προσωπικά κινητά τηλέφωνα και tablets των υπαλλήλων όσο και τους στιβαρούς, επιχειρησιακής κλάσης φορητούς εταιρικούς υπολογιστές EDA.


Με πλούσια χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη εγγραφή (self enrollment), ο απομακρυσμένος έλεγχος και κλείδωμα, η έκδοση 4.0 του MPS προσφέρει την πλουσιότερη ποικιλία εργαλείων και συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του κόστους διαχείρισης, υποστήριξης και συντήρησης των συσκευών που συνδέονται στο επιχειρηματικό δίκτυο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε:
http://www.albanis.gr/el/nea/msp4_h_olokliromeni_lusi_diaxeirisis_foriton_suskeuon.html