Το Υπ. Δ. Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης εκδίδει την εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» για τις δράσεις της Δημόσιας Διοίκησης.


ermis_ameaΕιδικότερα, στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» οι πολίτες μπορούν να πληροφορούνται για τις σημαντικότερες Δράσεις και ενέργειες της Δημόσιας Διοίκησης, τις ανακοινώσεις των σημαντικότερων προκηρύξεων πρόσληψης προσωπικού των Φορέων του Δημόσιου Τομέα, τις επιστημονικές ή άλλες ανακοινώσεις και χρήσιμες πληροφορίες, τα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος κ.λπ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» αναρτάται με τη μορφή newsletter κάθε Τρίτη στην Εθνική Δικτυακή Πύλη «Ερμής», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: “http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/newsletter


Επίσης προκειμένου να επιτευχθεί ευρύτερη δημοσιότητα του περιεχομένου της, η εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» αναρτάται πλέον και στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, “www.ydmed.gov.gr”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση “http://www.ydmed.gov.gr/?cat=79” , κάθε Τρίτη στις 12.00 μ.μ., με δομή και περιεχόμενο που διαμορφώνεται και προσαρμόζεται συνεχώς με σκοπό την παροχή φιλικότερου προς το χρήστη περιβάλλοντος για την περιήγηση και την αναζήτηση των θεμάτων της διοικητικής επικαιρότητας. Οι Υπηρεσίες που επιθυμούν συνεργασία με την υπεύθυνη Ομάδα για την έκδοση της εφημερίδας «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά», μπορούν να αποστέλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο dimosiografika@ydmed.gov.gr και σε επεξεργάσιμη μορφή, όταν αυτό είναι εφικτό, το υλικό με τις δράσεις ή τις πολιτικές της αρμοδιότητάς τους που κρίνονται σημαντικές και ενδιαφέρουν τους πολίτες.