Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην OTEAcademy μία επίκαιρη εκδήλωση, με τίτλο “Shifting through negotiation in difficult times”.


oteacademyΑντικείμενο η σημασία της διαπραγμάτευσης και η συμβολή της στην εφαρμογή αλλαγών. Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση του HCCA (Hellenic Call Center Association), του ΙΠΕ (Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος), του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος) και της OTEAcademy.


Ο κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου, κ. Stephen White, Managing Partner της Scotwork U.K., που εξειδικεύεται σε θέματα διαπραγματεύσεων, ανέλυσε τον καθοριστικό ρόλο της διαπραγμάτευσης για την επίτευξη των επιχειρηματικών, αλλά και προσωπικών, στόχων. Ο κ. White τόνισε ότι η έννοια της διαπραγμάτευσης πρέπει να γίνει μέρος της κουλτούρας κάθε οργανισμού και εξήγησε πώς η εφαρμογή ακόμη και μικρών αλλαγών στον τρόπο που διαπραγματευόμαστε μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες αλλαγές, απαραίτητες ιδίως τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στη χώρα μας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OTEAcademy, κ. Δημήτρης Λώλης, επιβεβαίωσε την πρόθεση της OTEAcademy να προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, με στόχο την παροχή χρήσιμων και επίκαιρων «γνωστικών εργαλείων» για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.