Παρέχει πρόσβαση σε Facebook, Twitter, δημοφιλή παιχνίδια της EA games και σε εφαρμογές Nokia Store με τιμή 50 ευρώ.


Nokia 113Η Nokia ανακοίνωσε τη διάθεση του Nokia 113 στην ελληνική αγορά, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου. Το Nokia 113 είναι ένα λεπτό, κομψό και καινοτόμο κινητό με μία κάρτα SIM που συμπεριλαμβάνει το Nokia Browser, το οποίο συμπιέζει τα δεδομένα έως 90% και επιτρέπει γρήγορη περιήγηση μέσω κινητού για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.


Η συσκευή είναι ιδανική για επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Facebook και το Twitter από την αρχική οθόνη. Το Nokia 113 περιλαμβάνει επιπλέον προεγκατεστημένη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων eBuddy, με πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το MSN, το Yahoo! Messenger και το Google Talk για συνεχή επικοινωνία.


Το Nokia 113 διαθέτει επιπλέον προεγκατεστημένες μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας:
• Η συσκευή προσφέρει δωρεάν 40 παιχνίδια από την EA, αποκλειστικά για τη Nokia, τα οποία φέρνουν το gaming στο κινητό.
• Υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως 32GB η οποία επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων μουσικών κομματιών και ταυτόχρονα μέχρι 21,5 ώρες συνεχούς playback, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
• Όπως και σε πολλές άλλες συσκευές Nokia, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές από το Nokia Store.


«Ως μέρος της δέσμευσης της να συνδέσει στο διαδίκτυο το επόμενο δισεκατομμύριο ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, η Nokia είναι αποφασισμένη να προσφέρει οικονομικές συσκευές κορυφαίας ποιότητας που βοηθούν τους καταναλωτές να ανακαλύψουν το διαδίκτυο με νέους, διασκεδαστικούς τρόπους», δήλωσε ο Νάσος Αναλογίδης, General Manager της Nokia για Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρο. «Το νέο Nokia 113 παρέχει στους καταναλωτές γρήγορη σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας».


Η συσκευή διαθέτει οθόνη 1,8” και μία βελτιωμένη κάμερα VGA για ευκρινείς και καθαρές εικόνες, ώστε οι χρήστες να φωτογραφίζουν διασκεδαστικά στιγμιότυπα και να τα μοιράζονται γρήγορα και εύκολα στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Με την υποστήριξη εξωτερικής μνήμης 32GB, οι καταναλωτές μπορούν να αποθηκεύσουν πάνω από 6.000 τραγούδια ή 90.000 εικόνες, έχοντας έτσι άμεση επαφή με ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ακούσουν τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να μοιραστούν τα αγαπημένα τους τραγούδια με τους φίλους τους μέσω Bluetooth.


Το Nokia 113 διαθέτει 40 δωρεάν παιχνίδια από την EA Games, συνολικού κόστους 75 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας τίτλους όπως: Tetris®, Bejeweled®, Need for Speed™ The Run, Monopoly Here & Now, και SimCity™ Deluxe. Οι χρήστες αποκτούν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο από το εικονίδιο Games Gift EA στην αρχική τους οθόνη, το οποίο θα τους μεταφέρει στο Nokia Store για να κατεβάσουν τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά, θα έχουν 60 ημέρες για να κατεβάσουν τα παιχνίδια της επιλογής τους, κρατώντας τα για πάντα.


Η βελτιωμένη μπαταρία του Nokia 113 προσφέρει έως και 7 ώρες και 50 λεπτά χρόνο ομιλίας, αναμονή μέχρι 33 ημέρες, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τη συσκευή τους, συμπεριλαμβάνοντας υπηρεσίες διαδικτύου.


Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής για το Nokia 113 είναι περίπου 50 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 20 Ιουλίου.