Ο κ. Γ. Διονυσόπουλος αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων Integration στην GLOBO Technologies, του Ομίλου GLOBO, από τον Ιούλιο 2012.


jdionΜε την ανάληψη των καθηκόντων του θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου GLOBO στον τομέα του System Integration. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ανάπτυξης έργων, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και δημόσιο τομέα, με άξονα τις πρωτοποριακές λύσεις και το εύρος συνεργασιών με διεθνείς κατασκευαστές Software και Hardware που διαθέτει ο Όμιλος GLOBO.


Ο κ. Διονυσόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής, καθώς προέρχεται από την Syscom, στην οποία κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 στην εταιρεία Datamedia και από το 1995 έως το 2001 εργάστηκε ως Sales Account Manager στις εταιρείες Computec και PC Systems. Από το 2001 έως το 2005 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην τελευταία.


Ο κ. Γιάννης Διονυσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.