Οι νέες εφαρμογές αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες που παρέχει η πλατφόρμα Smart TV των τηλεοράσεων της LG.


redbullΗ LG Electronics, προσθέτει δύο νέες κορυφαίες εφαρμογές για τις τηλεοράσεις LG Smart TVs, το Red Bull TV και το PlayJam, οι οποίες φέρνουν στους καταναλωτές πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας, μέσω της πλατφόρμας Smart TV της LG. Ειδικότερα, το Red Bull TV παρέχει στους χρήστες των Smart TV της LG πρόσβαση σε συναρπαστικό αθλητικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, από την άνεση του σπιτιού. Το on-demand και ζωντανό περιεχόμενο της Red Bull TV, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα από κάθε τύπο αθλητικών γεγονότων και μουσικής, μέχρι μόδα, πολιτισμό, παιχνίδια και άλλους τομείς ενδιαφερόντων. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρα επεισόδια αγαπημένων σειρών της Red Bull με αγώνες αυτοκίνησης ή cliff diving, καθώς επίσης και επιλεγμένα βιντεοκλίπ γεμάτα έντονη και ασταμάτητη δράση από sports στη θάλασσα και το χιόνι ή εντυπωσιακά χορευτικά δρώμενα.


playjam_logoΤο PlayJam, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παιχνιδιών μέσω τηλεόρασης παγκοσμίως, παρέχοντας κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών σε εκατομμύρια συσκευές Smart TV σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα Playjam φέρνει στις οθόνες των καταναλωτών χιλιάδες τίτλους παιχνιδιών και περιεχόμενο που βασίζονται στην επαναστατική τεχνολογία Adobe Air 3 και τις εφαρμογές flash, παρέχοντας πληθώρα ψυχαγωγικού περιεχομένου για κάθε χρήστη.


Ανάμεσα στις εταιρείες που αναπτύσσουν περιεχόμενο, περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Relentless Software που δημιούργησε το αγαπημένο Buzz! και πολλούς πετυχημένου τίτλους puzzle games, ενώ το Playjam εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των χρηστών. Το Playjam δημιουργεί νέες επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, παρέχοντας σε μία πλούσια βιβλιοθήκη τίτλων casual και social παιχνιδιών, με το πάτημα ενός κουμπιού!