Έγινε η Ιδρυτική συνάντηση του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. με συμμετοχή εταιριών του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.


GETITNOW.GRΤο www.getitnow.gr το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, αποτελεί πλέον ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association) – ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), που είναι το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.


Σε μια αρνητική οικονομικά συγκυρία για τη χώρα, το ηλεκτρονικό εμπόριο δύναται να αποτελέσει μια «ανάσα» ανάπτυξης, στην οποία το www.getitnow.gr συμβάλλει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις. Στόχος του GR.EC.A. είναι η διάδοση του B2C, B2B και άλλων μορφών ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και η υποστήριξη και δικτύωση των μελών του εντός και εκτός συνόρων.


Οι συζητήσεις, διαβουλεύσεις και συναντήσεις για την ίδρυση του Συνδέσμου γινόντουσαν από τις αρχές του έτους. Τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου είναι 22 ελληνικοί οργανισμοί με τζίρο από on-line πωλήσεις άνω των 550 εκ Ευρώ για το 2011.


Το www.getitnow.gr με την τεράστια ποικιλία αμιγώς τεχνολογικών προϊόντων και τις αναγνωρισμένες υπηρεσίες του, αποτελεί την κορυφαία επιλογή στις on line αγορές στηρίζοντας παράλληλα τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα.