Η υψηλή τεχνογνωσία και οι τεχνικές ικανότητες των στελεχών της HP αξιολογήθηκαν με εξαιρετικά υψηλό βαθμό από τη Microsoft.


hp logo 2010Ως Global Learning Partner της Microsoft, η HP Hellas προσφέρει τη δυνατότητα διοργάνωσης κλειστών/ αποκλειστικών εκπαιδευτικών συνεδριών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες της HP αφορούν τις λύσεις Exchange Server 2010, SharePoint Server 2010, Lync Server 2010, Visual Studio 2010, Windows server, SQL server, System Center, ForeFront, Windows 7 και Office 2010 της Microsoft.


Με την ιδιότητα του Microsoft Alliance Partner σε πολλές αγορές παγκοσμίως, η HP έχει συνεισφέρει σημαντικά σε διάφορες υλοποιήσεις έργων αφορούν λύσεις Microsoft, αξιοποιώντας την εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών της. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, η HP μπορεί να μοιραστεί την τεχνογνωσία της, προσφέροντας κορυφαίες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους πελάτες.


Ο Γιάννης Φούτρης, Διευθυντής του Τμήματος Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών της HP Hellas, δήλωσε: «Τόσο σε παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών της ΗΡ βρίσκεται στην κορυφή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη νέα διάκριση Global Learning Partner της Microsoft. Η πιστοποίηση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς αποτυπώνει έμπρακτα την προσπάθεια μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια κορυφαία εμπειρία κατάρτισης και διεύρυνσης δεξιοτήτων».


Τα σεμινάρια της HP μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 2012. Παράλληλα, η HP παρέχει τη δυνατότητα online παρακολούθησης των σεμιναρίων, για τους επαγγελματίες που δεν μπορούν να λείψουν από το χώρο εργασίας τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.hp.gr/education/ και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hphellas_education@hp.com