H Real Consulting ανακοίνωσε ότι ο Όμιλος RC ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά της γερμανικής εταιρείας HP MID market Solutions (HP MmS).


RealConsulting_LOGOH νέα εταιρεία θα μετονομαστεί σε RC MID Market Solutions (RC MmS). Με 200 υπαλλήλους περίπου και 5 γραφεία στην Γερμανία, η MmS αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών και υλοποίησης έργων πληροφορικής στην αγορά του μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων στη Γερμανία.


Η εταιρεία κατέχει σημαντική θέση στην αγορά των Dealer Management Systems (DMS) και την ολοκλήρωση πληροφορικών συστημάτων ERP στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη. Με περισσότερους από 2,000 πελάτες, η MmS ξεχωρίζει στην αγορά της πληροφορικής για την σημαντική εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία. Ως ένας καθιερωμένος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής, η εταιρεία προσφέρει αποδεδειγμένες και σύγχρονες επιχειρησιακές Λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, καθώς και στις απαιτήσεις των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά. Επίσης, η MmS έχει διακριθεί ως Microsoft Gold Partner (ERP) –μία από τις υψηλότερες βαθμίδες πιστοποίησης συνεργατών της Microsoft, η οποία αναδεικνύει την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία της εταιρείας στο χώρο των συγκεκριμένων προϊοντικών Λύσεων τεχνολογίας.


H συγκεκριμένη εξαγορά συμπεριλαμβάνεται στο στρατηγικό πλάνο της Real Consulting, το οποίο επικεντρώνεται σε στοχευμένες εξαγορές, που υποστηρίζουν τον κύριο στόχο της εταιρείας για την παροχή εξειδικευμένων και καινοτόμων Λύσεων Πληροφορικής. Μεταξύ άλλων, το χαρτοφυλάκιο των Λύσεων της MmS, περιλαμβάνει τις Λύσεις Microsoft Dynamics, καθώς και του incadea DMS (ολοκληρωμένη λύση για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας), εξυπηρετώντας, κυρίως, τη Γερμανική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της MmS, αλλά και η στρατηγική της εταιρείας, η οποία στοχεύει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ταιριάζει απόλυτα με αυτή της Real Consulting.


Ο κ. Αναστάσιος Παπαργύρης, Δ/νων Σύμβουλος της Real Consulting δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της – εν λόγω- εξαγοράς αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον όμιλο της RC. Ενισχύουμε την εγκαθίδρυση μας στην αγορά της πληροφορικής, ενώ παράλληλα, επεκτείνουμε την παροχή των υπηρεσιών μας σε μια εκτεταμένη πελατειακή βάση, στην μεσαία μεγέθους αγορά ανά την Ευρώπη. Μαζί με την Mms, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μας και στη δημιουργία σταθερών πελατειακών σχέσεων.


Με κοινό στρατηγικό όραμα, η νέα RC MmS θα συνεχίσει να επενδύει στις Λύσεις incadea, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες μας να υλοποιήσουν το στρατηγικό και επιχειρησιακό τους πλάνο, ενώ παράλληλα, ανταποκρίνονται με επιτυχία στις έντονες προκλήσεις, που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος του αυτοκινητοβιομηχανίας».