Η Πολυεθνική JTI Ρουμανίας επιλέγει λογισμικό Entersoft Business Suite και Mobile SFA για την αυτοματοποίηση της Εμπορικής Διεύθυνσης.


entersoftΗ JTI Ρουμανίας είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Japan Tobacco (JT) και μία κορυφαία διεθνής βιομηχανία παραγωγής προϊόντων καπνού. Η JTI εμπορεύεται διεθνούς φήμης εμπορικά σήματα, όπως Winston, Mild Seven, και Camel. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει διεθνείς μάρκες όπως Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour και LD. Η εταιρεία έχει έδρα στη Γενεύη της Ελβετίας, λειτουργεί σε 120 χώρες και έχει πάνω από 25.000 εργαζόμενους.


Η JTI Ρουμανίας διαθέτει εμπορική και παραγωγική δραστηριότητα και απασχολεί περί τους 1.000 εργαζομένους.


H Entersoft Mobile SFA® λειτουργικότητα του Entersoft Business Suite® είναι ένα πλήρες ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης πωλήσεων (SFA) και Merchandizing, που λειτουργεί ως μια «device intelligence» mobile εφαρμογή. Η εφαρμογή θα εξυπηρετεί το σύνολο των λειτουργιών που απαιτούνται στα mobile στελέχη (ex-van) της εταιρείας, ώστε να ολοκληρώνουν το έργο τους εν κινήσει σε ό,τι αφορά τη λήψη παραγγελιών, τη τιμολόγηση, την είσπραξη, την οργάνωση των διαδικασιών πωλήσεων, αλλά και να διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και τις συναντήσεις τους. Το σύστημα συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες marketing και merchandising που απαιτούνται, επιπλέον της φυσικής καταμέτρησης αποθεμάτων στα σημεία πώλησης, έρευνες marketing και συμπλήρωση ερωτηματολογίων.


Το λογισμικό παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο καθιστώντας την πληροφόρηση των back-office χρηστών, των διευθυντών πωλήσεων και των στελεχών πωλήσεων, εύκολη και άμεση με αναλυτικές αναφορές και MIS reporting, κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Η αρχική εγκατάσταση θα υποστηρίζει 160 mobile χρήστες και 100 back office χρήστες.


Ο κ. Eugen Baloc, IT Manager της JTI Ρουμανίας δήλωσε: «Στην JTI στοχεύουμε στη συνεχή βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών μας. Επιλέξαμε το Entersoft Business Suite® διότι είναι ένα πλήρες επιχειρηματικό λογισμικό με πλούσια λειτουργικότητα, εντυπωσιακές δυνατότητες διαχείρισης πωλήσεων SFA & Merchandizing και πολλά προηγμένα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας. Η διεθνής εμπειρία υλοποίησης έργων της Entersoft σε συνδυασμό με την τοπική της παρουσία και εξυπηρέτηση ήταν επιπρόσθετοι σημαντικοί παράγοντες στην επιλογή μας. Πιστεύουμε ότι θα αποδειχθεί ένα σημαντικός παράγοντας επίτευξης των στόχων μας.»