Η Cisco Hellas κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο διαγωνισμό Business IT Excellence Awards 2012.


Bite_Awards_Logo_2012_BlackΣτην τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Αwards που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, απονεμήθηκε στη Cisco Hellas το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, για τη συνολική κοινωνική της δράση. Η εταιρεία αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, παρείχε τεχνογνωσία, υποδομές και κίνητρα σε φορείς και ιδιώτες, με στόχο την προώθηση της συλλογικότητας και την επιβράβευση ξεχωριστών επιχειρηματικών ιδεών.


Στην πρόταση που κατέθεσε η Cisco δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις ενέργειες του τοπικού γραφείου, κάτι που αναφερόταν ρητά στους όρους του διαγωνισμού. Για το σκοπό αυτό αναπτύχθηκαν οι δύο βασικότερες δράσεις ΕΚΕ της Cisco Hellas το τελευταίο διάστημα, που αφορούσαν το διαγωνισμό καινοτομίας “Make Innovation Work” και την πρωτοβουλία υλικής και τεχνικής υποστήριξης του μη κερδοσκοπικού, εθελοντικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Αναφορά έγινε επίσης στη συνολική στρατηγική ΕΚΕ της εταιρείας, τους πέντε βασικούς τομείς δραστηριοποίησής της, καθώς και παραδείγματα πρωτοβουλιών στο εξωτερικό (2011 Employee Global Hunger Relief και Project Samudaya).


Μέσα από αυτές τις κοινωνικές πρωτοβουλίες, επιβεβαιώνουμε καθημερινά ως άνθρωποι και εταιρείες την αξία της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Στη Cisco πιστεύουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί και ισχυροί από ποτέ, για να αντιμετωπίσουμε τις ιδιαίτερες προκλήσεις της εποχής για έναν απλό λόγο: η συνδυασμένη δύναμη του ανθρώπινου και του τεχνολογικού δικτύου.