Ο Όμιλος Printec απέσπασε διπλή διάκριση στα Business I.T. Excellence Awards 2012, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012.


Printec_logoΗ Printec ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Βραβεία σε Εταιρείες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Δραστηριοποίηση στο εξωτερικό» όπου βραβεύτηκε για την τεχνολογική υπεροχή και κυρίαρχη θέση του Ομίλου σε χώρες με πολύ καλές προοπτικές, καθώς και για το υψηλό επίπεδο προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές λύσεων Πληροφορικής.


Επιπλέον συμμετείχε στην κατηγορία «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη Βέλτιστη Χρήση/ Αξιοποίηση της Πληροφορικής, Ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για συγκεκριμένους κλάδους», όπου και πήρε έπαινο για την υλοποίηση της λύσης Anti-Money Laundering για την Alpha Bank.


Ο κ. Χάρης Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Ομίλου Printec δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση μας στα Business I.T. Excellence Awards μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Η Printec παραμένει πιστή στη στρατηγική της για ανάπτυξη και επέκταση και σε νέους τομείς δραστηριότητας και σε ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη, ενώ αποδεικνύει καθημερινά τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά μέσω των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει».