Στην εξαγορά του 75% της εξειδικευμένης στο χώρο της αγοράς αυτοκινήτου αυστριακής εταιρείας INCADEA προχώρησε η Real Consulting.

rcΗ INCADEA, με παρουσία σε 40 και πλέον χώρες και με 22 εξειδικευμένους συνεργάτες ( μεταξύ των οποίων οι κορυφαίες εταιρείες Tectura, EDS, T- Systems, SI- Data, κλπ) πρωτοστατεί στον σχεδιασμό των πιο σύγχρονων και ταυτόχρονα απλών στη χρήση τους συστημάτων, απευθυνόμενη στη διαρκώς εξελισσόμενη και απαιτητική παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.
Το λογισμικό της ( incadea.engine ), απευθύνεται στο σύνολο των καθέτων συγκροτημάτων αυτοκινήτων (πωλήσεων και συντηρήσεων αντιπροσωπειών και dealers), προσφέρει εξαιρετικά οφέλη, καθώς εξυπηρετεί απόλυτα τις καθημερινές ανάγκες και την εξέλιξη των εργασιών κάθε εξειδικευμένης επιχείρησης του συγκεκριμένου τομέα. Σχεδιάστηκε με βάση το δοκιμασμένο ERP της Microsoft Dynamics NAV και της διεθνούς εμπειρίας της ΙNCADEA, ικανοποιώντας και τις πλέον απλές και σύνθετες απαιτήσεις στους τομείς CRM(Customer Relationship Management), αγοράς, πώλησης, και επισκευής αυτοκινήτων, MIS (Management Information System).
Ταυτόχρονα, αποθηκεύει τα διάφορα δεδομένα κατασκευαστών, π.χ. εγγυήσεις, προϊόντα, ανταλλακτικά, χρόνο εργασιών, μοντέλα, τιμοκαταλόγους, κ.λ.π., βοηθώντας έτσι τη λειτουργία στον ίδιο υψηλό βαθμό τόσο ενός μεμονωμένου συνεργείου, όσο και περισσότερων υποκαταστημάτων του ιδίου κατασκευαστή, και επί πλέον ακόμα και διαφορετικών κατασκευαστών.
Στο πελατολόγιο της Incadea, το προϊόν της οποίας απευθύνεται σε μια αγορά 2,5 εκατ. Αδειών – χρηστών, περιλαμβάνονται οι κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, όπως BMW, VW / Audi, General Motors/ Opel, Mercedes, Toyota, Mazda, Ferrari κ.λ.π. Σήμερα πραγματοποιούνται πάνω από 1.000.000 πωλήσεις οχημάτων και εξυπηρετούνται παγκοσμίως πάνω από 2.500.000 διελεύσεις από συνεργεία (ετησίως) με τα συστήματα της INCADEA.
Η αυστριακή επιχείρηση είναι ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος Microsoft ISV (Independent Solution Vendor- Ανεξάρτητοι πωλητές λύσεων) παγκοσμίως, και έχει επενδύσει πάνω από 70 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του συστήματός της, πέραν όσων κεφαλαίων έχουν επενδύσει οι διάφοροι partners για την προσαρμογή του σε κάθε χώρα και τοπική αγορά.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Real Consulting, ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για μία πολύ μεγάλη εξαγορά μεγάλης εταιρείας του χώρου της.

Η Real Consulting είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης έργων πληροφορικής. Έχει ήδη σημαντική παρουσία στη βιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες, τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, στο εμπόριο, την υγεία, αλλά και το δημόσιο τομέα. Ιδρύθηκε το 2000, έχει έδρα την Αθήνα. Είναι συνεργάτης της SAP A.G. και Value Added Resseler και συνεργάτης της SAP Hellas.
Ταυτόχρονα, είναι Microsoft Certified Business Solution Partner, με μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση του προϊόντος Microsoft Dynamics NAV. Πρόσφατα μάλιστα βραβεύτηκε από τη Microsoft για τους ρυθμούς ανάπτυξής της και τον όγκο των πωλήσεών της.
Παράλληλα εξελίσσεται σε σοβαρό υλοποιητή εξειδικευμένων λύσεων τόσο σε εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα, όσο και του Δημοσίου τομέα. Η Real Consulting έχει ήδη παρουσία σε πάνω από 40 χώρες (μέσω και της εξαγοράς της INCΑDEA) είτε αυτόνομα είτε μέσω των θυγατρικών.