H SiEBEN ΙΤ Sponsor στο 16ο συνέδριο του Economist «Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση».


SiEBENLogo_2009Η SiEBEN συμμετέχει ως ΙΤ sponsor στο 16ο συνέδριο του Economist «Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση» με θέμα “Transforming uncertainty into stability, wisdom and growth”. Το συνέδριο διεξάγεται στο Athenaeum InterContinental Hotel στις 2 & 3 Ιουλίου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του πολιτικού και οικονομικού κόσμου.


Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο κύριος Ισίδωρος Σιδερίδης, General Manager της SiEBEN, ο οποίος θα συμμετέχει ως συντονιστής & ομιλητής στο session “CAN GREECE BECOME THE ‘SILICON VALLEY’ OF SOUTHEAST EUROPE?”.


Η SiEBEN είναι κορυφαίος πάροχος εφαρμογών λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με βαθιά γνώση, τόσο της πληροφορικής τεχνολογίας, όσο και της οργάνωσης των επιχειρήσεων.


Έτσι μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών της και να μετατρέψει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα. Έχοντας ως βάση την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, η SiEBEN έχει αναπτύξει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο και ένα ευρύ δίκτυο μεταπωλητών σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία-Μαυροβούνιο και έχει 3 θυγατρικές εταιρείες, την PocketBiz Romania, την Xparity (building & home automation) και την InEdu (τεχνολογικές λύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης).