Το νέo Website Builder του Papaki σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οι ίδιοι, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, ένα όμορφο website.


papaki website builderΣτο Website Builder θα βρείτε εκατοντάδες καλοσχεδιασμένα templates από επαγγελματίες web designers που θα κάνουν το site σας να ξεχωρίζει. Επίσης, περιλαμβάνονται αρκετά ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά όπως:


Εύκολες αλλαγές με Drag & Drop και στα Ελληνικά:
Προσθέστε και αφαιρέστε εύκολα εικόνες, κείμενα, videos κ.α. πάνω στο site σας χωρίς χρήση κώδικα με ένα απλό drag & drop! Ολόκληρο το περιβάλλον διαχείρισης είναι στα Ελληνικά!


Όλα σε ένα!
Το hosting και το domain συμπεριλαμβάνονται, που σημαίνει ότι μόνο με την αγορά του πακέτου σας και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να έχετε το site σας online.


Social και Interactive
Με ένα κλικ μπορείτε να εισάγετε στο site σας Facebook και Twitter widgets, Google Maps, RSS feeds, Videos, δυνατότητα Αναζήτησης και άλλα.


Πουλήστε Online
Με το Website πακέτο σας, ξεχνάτε τις πολύπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός eShop. Με την επιλογή του κατάλληλου template και με ένα κλικ εισάγετε Paypal widgets και ξεκινάτε άμεσα τις πωλήσεις!


Δίπλα σας όλες τις ώρες
Η ομάδα Support του Papaki είναι δίπλα σας, να σας βοηθήσει και να λύσει απορίες. Στείλτε ένα ticket ή επιλέξτε Live Chat και επικοινωνήστε μαζί μας. Δείτε επίσης FAQ και tutorials


Google Analytics
Μπορείτε να βλέπετε τα στατιστικά του site σας μέσω του Google Analytics, συνδέοντας το Google Account σας με το Website πακέτο σας στο Papaki.