H NCsoft και η ArenaNet ανακοινώνουν σήμερα πως το Guild Wars 2, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Αυγούστου 2012.


guildwars2Με βάση τις πωλήσεις από το αρχικό παιχνίδι που ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα, το Guild Wars 2 επαναπροσδιορίζει τα μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων με σύστημα μάχης προσανατολισμένο στη δράση, έναν πανέμορφο, ζωντανό κόσμο, γεμάτο από συνεχώς εξελισσόμενα δυναμικά γεγονότα, προσαρμόσιμες προσωπικές ιστορίες, που είναι μοναδικές για κάθε παίκτη, σφοδρές μάχες Player vs. Player, ανάμεσα σε μικρές ομάδες ή σε τεράστιες στρατιές και κυρίως ένα κοινό διαδικτυακό κόσμο, όπου οι παίκτες εργάζονται μαζί ως σύμμαχοι και όχι ως αντίπαλοι — χωρίς κανενός είδους συνδρομή.


“Προσφέρουμε στους παίκτες μια εμπειρία που πραγματοποιεί την υπόσχεση για διαδικτυακό παιχνίδι με μια πραγματικά κοινωνική εμπειρία, σε ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό,” είπε ο Mike O’Brien, πρόεδρος και συν-ιδρυτής της ArenaNet. “Μετά από πέντε χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και βελτιώσεων, η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Guild Wars αποτελεί πραγματικό ορόσημο για εμάς, ωστόσο αυτό για το οποίο ανυπομονούμε είναι να δούμε τους παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο να εξερευνούν τον κόσμο του παιχνιδιού και να δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες.”


Πλησιάζοντας στην κυκλοφορία του παιχνιδιού η ArenaNet θα εστιάζει στην βελτιστοποίηση του Guild Wars 2 για να διασφαλίσει την υψηλότατης ποιότητας εμπειρία κατά την ημέρα της κυκλοφορίας και σε αυτό περιλαμβάνεται και το Beta Weekend Event στις 20-22 Ιουλίου 2012.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Beta Weekend Event και το πώς να προαγοράσετε το Guild Wars 2, επισκεφθείτε το www.guildwars2.gr