Οι «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη Microsoft.


microsoft-hellasΣε κείμενο, η ομάδα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την ενέργεια κάνοντας λόγο για πράξη πολέμου «ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος». Σύμφωνα με την ομάδα, το χτύπημα οργανώθηκε ως «επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» σημειώνεται ότι:


«Το κτίριο της Microsoft λοιπόν επιλέχθηκε γιατί είναι μία απ’ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους. Το λογισμικό που αναπτύσσει τρέχει στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών είτε για να αποβλακώνονται οι πιτσιρικάδες στα βιντεοπαιχνίδια είτε για να δώσει πνοή στους υπολογιστές κρατών, εφοριών, στρατών και καπιταλιστικών εταιριών. Στόχο για εμάς αποτελεί κάθε εταιρία που συμμετέχει στο τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα ανεξαρτήτως της συμβολής της» επισημαίνεται.


«Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» προσθέτει η προκήρυξη, αναφερόμενη στην κρατούμενη για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». «Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο» συμπληρώνουν οι συντάκτες του κειμένου.


Στην προκήρυξη επίσης εκφράζεται αλληλεγγύη «σε όλους τους μαχητές έγκλειστους εντός των κολαστηρίων», σε «αιχμάλωτους επαναστάτες» και «αναρχικούς συντρόφους», καθώς και «στον αναρχικό Μάριο Λόπεζ που τραυματίστηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε στο Μεξικό, καθώς επίσης και στους αναρχικούς αιχμαλώτους που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επιθέσεις της FAI στην Ιταλία».