Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής του YouTube για το PlayStation Vita.


PS VitaΗ εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσω του PlayStation®Store σε όλους τους κατόχους του PlayStation®Vita στις περιοχές της SCEE, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.


Πλέον όλοι οι κάτοχοι του PlayStation®Vita (PS Vita) έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σε μοναδική ευκρίνεια εκατομμύρια βίντεο, στην εκπληκτική OLED οθόνη 5 ιντσών του PlayStation®Vita τους. Μέσω του YouTube app, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιούν τις περισσότερες λειτουργίες της δημοφιλούς υπηρεσίας, όπως η είσοδος στον προσωπικό τους λογαριασμό, η δημοσίευση σχολίων, η εύκολη αναζήτηση videos, η επιλογή αγαπημένων και πολλά ακόμη.


Η διάθεση του YouTube app ενδυναμώνει περαιτέρω τις ψυχαγωγικές δυνατότητες του PlayStation®Vita (PS Vita) και υπογραμμίζει την πρόθεση της Sony Computer Entertainment να προσφέρει τις κορυφαίες επιλογές και την πιο προηγμένη τεχνολογία στους καταναλωτές.


Το YouTube app είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες/ περιοχές της SCEE: Αυστραλία, Βέλγιο, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένο Βασίλειο.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το gr.playstation.com