Η D-Link ανακοινώνει την ενδυνάμωση του σχήματος πωλήσεων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά.


D-Link_Logo_blackΣε μία εποχή που πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν σημαντικές απώλειες εσόδων, η D-Link εστιάζει σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη διείσδηση της στην αγορά των επαγγελματικών προϊόντων, αλλά και στην επέκταση και ενδυνάμωση της παρουσίας της στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων.


Υπο την ηγεσία του Stefano Nordio, European Vice President, η νέα δομή της εταιρίας στην Ελλάδα θα αποτελείται από μία ομάδα τριών ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την χάραξη στρατηγικής της εταιρίας για τις αγορές Β2Β και Β2C. Τα καθήκοντα του Sales Manager για την Ελλάδα και την Αδριατική αναλαμβάνει ο κ. Ivo Pavicic, ο οποίος μέσα από την πολυετή πείρα του σε περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιριών, θα είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό των αγορών. Η κα Μαρία Καπελάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Consumer Manager για την αγορά καταναλωτικών προϊόντων, και ο κ. Στράτος Ζέρβας αναλαμβάνει Business Solution Manager για το κανάλι και τις επαγγελματικές λύσεις.


Ακολουθώντας το ίδιο πλαίσιο στρατηγικής που εφαρμόζει η D-Link σε παγκόσμιο επίπεδο, η D-Link Hellas εστιάζει και στην προώθηση προϊοντικών λύσεων όπως IP κάμερες και καταγραφικά αποθηκευτικά μέσα, powerline homeplugs, Smart Switch, αλλά και στις νέες σειρές προϊόντων Cloud και Amplifi.


Σύμφωνα με τη νέα δέσμευση της, η D-Link Hellas σχεδιάσε ένα πρόγραμμα ειδικά για το κανάλι, που θα ενισχύσει τις σχέσεις του με τους διανομείς, Oktabit και Info-Quest, αλλά και την παρουσία των προϊόντων της D-Link σε εθνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει μια σειρά ενεργειών, που περιλαμβάνουν την έναρξη ενός νέου portal, το VIP+, καθώς και εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για το κανάλι σχετικά με τις σειρές επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων.


«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ανάθεση των καθηκόντων μου από την D-Link και πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε στους φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης που έχουμε θέσει. Είμαι πεπεισμένος ότι με την υποστήριξη μιας τόσο αφοσιωμένης και ικανής ομάδας σαν κι αυτή που συνεργάζομαι, θα επεκτείνουμε σημαντικά το δίκτυο πωλήσεων και το μερίδιο αγοράς μας στην Ελλάδα, όχι μόνο στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων, αλλά και στην αγορά επιχειρηματικών λύσεων», δήλωσε ο Ivo Pavičić μετά τον πρόσφατο διορισμό του.


«Οι στόχοι που έχουμε θέσει αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς, ειδικά σε μια στιγμή όπως η παρούσα, η οποία είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα» – δήλωσε ο Stefano Nordio, European Vice President της D-Link. «Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι η ποιότητα των λύσεων που προσφέρει η D-Link, αλλά και οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις μας, θα μας επιτρέψουν να έχουμε καλή απόδοση σύμφωνα με τους στόχους μας. Ταυτόχρονα, είμαστε πεπεισμένοι ότι η οικονομική ανάκαμψη των εταιρειών θα επέλθει μέσα απο καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές τεχνολογίες, όπως αυτές που προτείνονται από τη D-Link».


Στο πλαίσιο της νέας επιχειρηματικής δομής της D-Link Hellas, τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα, Καλύμνου 15, 11251. Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 213 0020352 και το Fax 210 8653172.