Τα… σχιζοφρενή κουνέλια επιστρέφουν με νέο παιχνίδι στο Wii, αξιοποιώντας πλέον και το Balance Board της Nintendo.

Rayman Raving Rabbids TV Party

Rayman Raving Rabbids TV Party

Δεν υπάρχει έστω και ένας κάτοχος Wii που να μην έχει διασκεδάσει με ένα παιχνίδι της σειράς Rayman Raving Rabbids. Τα διασκεδαστικά mini-games αλλά και τα ξεκαρδιστικά κουνέλια είναι ένας συνδυασμός που συνεχίζεται με επιτυχία και στο καινούργιο παιχνίδι, προσφέροντας περισσότερη διασκέδαση αλλά και πολλά, πολλά γέλια. Όπως είναι λογικό, ένα παιχνίδι με τη μορφή του Raving Rabbids δεν χρειάζεται να έχει σενάριο. Παρόλα αυτά όμως, ο τίτλος έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως ξεκαρδιστική υπόθεση. Στο TV Party λοιπόν, τα σατανικά κουνέλια έχουν στρέψει τις προσπάθειές τους για να κατακτήσουν τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση, θέλοντας να την χρησιμοποιήσουν σαν «δούρειο ίππο». Σκοπός μας λοιπόν, είναι για μία ακόμα φορά να τα εμποδίσουμε από το να επιτύχουν τον σκοπό τους και να σώσουμε την ανθρωπότητα από την… τρέλα τους!

Αυτή τη φορά η Ubisoft σίγουρα ξεπέρασε τον εαυτό της. Το παιχνίδι είναι ένα σύνολο από πάνω από 60 mini games ενώ τώρα υπάρχουν και παιχνίδια που χρησιμοποιούν το balance board το οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται με λιγότερο… συμβατικούς τρόπους. Χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα άκρως διασκεδαστικό mini game το οποίο απαιτεί από τους παίκτες να κάθονται πάνω στο Balance Board και να κάνουν μια εξομοίωση… ελκήθρου γέρνοντας το σώμα τους ανάλογα με τη στροφή που θέλουν να πάρουν.

Ένα άλλο mini game τοποθετεί τους παίκτες σε ένα τηλεοπτικό Show για… αδυνάτισμα, και τους προτρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ενός αρκετά… ευτραφούς δάσκαλου προκειμένου να κερδίσουν. Στην πράξη, πέρα από το ξεκαρδιστικό της υπόθεσης, το συγκεκριμένο mini-game είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για άσκηση την οποία μάλιστα μετατρέπει σε διασκέδαση.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες περιγράφοντάς σας τα διάφορα mini-games αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Και παρόλο που κάποια παιχνίδια είναι λιγότερο διασκεδαστικά από μερικά άλλα, το σίγουρο είναι πως σε κάθε mini game θα βρείτε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε και να διασκεδάσετε.

Από τεχνικής άποψης, τα γραφικά του TV Party χωρίς να είναι τελευταίας τεχνολογίας είναι σίγουρα πολύ όμορφα και ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος που θέλει να περάσει το παιχνίδι. Οι αντιδράσεις των «σατανικών κούνελων» είναι ξεκαρδιστικές, το animation και μόνο είναι ένα highlight ενώ τέλος κάθε οθόνη είναι γεμάτη χρώματα. Συνδυάστε όλα τα παραπάνω με “guest” εμφανίσεις όπως του Chuck Norris (ανεκτίμητο) και με ένα συνολικό «τηλεοπτικό» σκηνικό και σίγουρα έχετε μια συνταγή που δεν γίνεται να αποτύχει. Στον ήχο τα πράγματα είναι εξίσου πολύ καλά με μουσικά themes και ηχητικά εφέ που προκαλούν αβίαστο γέλιο.

Κλείνοντας λοιπόν, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το καινούργιο Rayman Raving Rabbids είναι ένα παιχνίδι που εγγυάται την δική σας διάσκέδαση αλλά και την διασκέδαση των φίλων σας. Τα mini games είναι ευφάνταστα, τα κουνέλια είναι ξεκαρδιστικά, και η εισαγωγή του balance board κάνει τον τίτλο ακόμα πιο πλούσιο και πρωτότυπο. Δείτε το οπωσδήποτε.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ:                          8

ΗΧΟΣ:                              9

GAMEPLAY:                       9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ:    8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ:                        9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec