Η Pioneer Electronics θα προσφέρει πρώτη συμβατότητα με το πρότυπο HTC Connect στη σειρά προϊόντων της για το 2012.


Worksheet templateΗ HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον κορυφαίο σχεδιασμό και την καινοτομία τους, ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα πιστοποίησης HTC Connect™, στόχος του οποίου είναι να προσφέρει στους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα βελτιωμένο πρότυπο ήχου και εικόνας για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις συσκευές της HTC.


Για τους καταναλωτές, το HTC Connect θα σημαίνει υψηλής ποιότητας ασύρματο ήχο και εικόνα από τα HTC Smartphones τους σε συμβατές ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι ή το αυτοκίνητό τους. Τα Smartphones αλλάζουν τον τρόπο που οι χρήστες ακούν μουσική και βλέπουν βίντεο, και είναι πια πιο εύκολο από ποτέ άλλοτε να απολαμβάνεις πλούσιο οπτικοακουστικό περιεχόμενο σχεδόν όπου κι αν βρίσκεσαι.


Με την πρωτοβουλία HTC Connect, η HTC εργάζεται ώστε οι χρήστες να μπορούν απολαμβάνουν και στο σπίτι τους τα πλεονεκτήματα και την ευκολία χρήσης που προσφέρουν οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η πιστοποίηση HTC Connect εισάγει νέα πρότυπα συνδεσιμότητας για τους συνεργάτες της εταιρείας και προσφέρει στους χρήστες των πιστοποιημένων συσκευών ένα νέο επίπεδο ευχρηστίας, μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσής τους με τις άλλες συμβατές ηλεκτρονικές τους συσκευές. Η σειρά Smartphones HTC One™ έχει προγραμματισθεί να λάβει την πιστοποίηση HTC Connect μέσω ενημέρωσης λογισμικού τους επόμενους μήνες.


«Στόχος του HTC Connect είναι να δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα streaming σε βίντεο και μουσική υψηλής ποιότητας από το Smartphone τους, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα αξιοποιήσει τις καινοτομίες που έχει εισάγει η HTC στα Smartphones, σε συνεργασία με κορυφαίες επωνυμίες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών», δήλωσε ο Kouji Kodera, Chief Product Officer της HTC Corporation. «Είμαστε επίσης στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Pioneer Electronics, κορυφαία εταιρεία του κλάδου ήχου και εικόνας, θα είναι ο πρώτος από τους συνεργάτες μας που θα προσφέρει στους καταναλωτές συσκευές με δυνατότητες ήχου πιστοποιημένες κατά το πρότυπο HTC Connect.»


Η Pioneer Electronics εγκαινιάζει το πρόγραμμα HTC Connect
Η Pioneer Electronics είναι ο πρώτος συνεργάτης της HTC που θα διαθέσει στην αγορά συσκευές πιστοποιημένες με το πρότυπο HTC Connect. Το HTC Connect θα προσφέρεται ως μέρος της σειράς δεκτών ήχου/εικόνας και ασύρματων ηχείων της Pioneer για το 2012 που υποστηρίζουν DLNA, προσφέροντας απρόσκοπτο και σταθερό streaming και έλεγχο ήχου.


«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαζόμαστε με την HTC σε αυτήν τη σημαντική εξέλιξη για την τεχνολογία ήχου, η οποία συνάδει απόλυτα με την ισχυρή δέσμευση της Pioneer για την υποστήριξη των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι συσκευές Smartphone από τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της εταιρείας μας», δήλωσε ο Russ Johnston, Executive Vice President, Home Electronics Division της Pioneer Electronics. «Η χρήση Smartphones ως πρωταρχικών πηγών περιεχομένου στο σπίτι είναι μια τάση που σημειώνει ταχεία ανάπτυξη, και η HTC βοηθά ενεργά στην εξεύρεση μιας λύσης, αναγκαία για ένα πολύ σημαντικό και αυξανόμενο τμήμα της αγοράς». Η πιστοποίηση HTC Connect θα επεκταθεί επίσης και σε μελλοντικά προϊόντα της Pioneer.