Από την Τρίτη 26 Ιουνίου είναι στον αέρα η νέα καμπάνια της Πλαίσιο Computers αφιερωμένη στα Tablets και στα αξεσουάρ τους.


plaisio tabletsΤα νέα Tablets, διαθέσιμα και πλήρως λειτουργικά για live δοκιμή στα 25 καταστήματα Πλαίσιο, είναι:
• Ελαφρύτερα, με το βάρος τους να ξεκινάει μόλις από τα 345 γραμμάρια
• Ισχυρότερα, αφού είναι εξοπλισμένα ακόμα και με τετραπύρηνους επεξεργαστές nVidia Tegra 3 (Turbo-X Hive II)
• Φθηνότερα, με τιμές που ξεκινάνε από 149€!


Πιο συγκεκριμένα, στο Πλαίσιο κάθε Τύπος Πελάτη δοκιμάζει και συγκρίνει από μία έξυπνα επιλεγμένη γκάμα tablet και επιλέγει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει, από το πιο φθηνό για βασικές ανάγκες, μέχρι το πιο high end για υψηλές απαιτήσεις.


Αποκλειστικά εδώ θα βρει:
• Το Turbo-X Breeze 7’’, εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1,2Ghz και εξαιρετική φορητότητα. Τα δυνατά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την εξαιρετική τιμή του (μόλις 149€) το καθιστούν ιδανικό για όποιον ήθελε ένα tablet αλλά δε μπορούσε να το αποκτήσει!
• Το Turbo-X Hive II 10.1’’, για τους πραγματικά απαιτητικούς, αφού είναι το πρώτο Tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή nVidia Tegra 3! Επίσης, με μνήμη 1GB, Android 4.0 και κάμερα 8MP θα ικανοποιήσει όσους επιθυμούν επιδόσεις και design υψηλής αισθητικής.


Όλα τα Tablets διατίθενται 220€ φθηνότερα με σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband 10GB, για να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν την εμπειρία του Mobile Internet. Τέλος, όλα τα tablets συνοδεύονται από το καλύτερο after sales service, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.