Η Yuboto ανακοινώνει ότι αποτελεί και επίσημα πλέον μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).


yuboto_logo_newΟ Γενικός Διευθυντής της Yuboto, κ. Απόστολος Ιωακείμ, δήλωσε σχετικά: «Ο ΣΕΚΕΕ αποτελεί ένα μοναδικό στην Ελλάδα οικοσύστημα με εταιρείες μέλη που αναπτύσσονται διαρκώς αφού επενδύουν σημαντικά κεφάλαια στην Έρευνα και Ανάπτυξη με αυτοσκοπό την δημιουργία καινοτομίας. Για εμάς ο ΣΕΚΕΕ αποτελεί το φυσικό μας περιβάλλον και οι στόχοι του αναπόσπαστο μέρος της αναπτυξιακής μας πορείας.»


Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, υπογράμμισε: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Yuboto στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας. Κάθε νέο μέλος με παρόμοια τεχνογνωσία, υψηλή κατάρτιση και καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες συμβάλει καθοριστικά στους στόχους του Συνδέσμου και στην ευρύτερη αναπτυξιακή πορεία του κλάδου.»


Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος ιδρύθηκε το 2010 και σήμερα συμμετέχουν σε αυτόν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις/μέλη οι δραστηριότητες των οποίων εστιάζουν από την ανάπτυξη εφαρμογών που απευθύνονται στους τελικούς χρήστες αλλά και τις υπηρεσίες στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, μέχρι την παροχή καινοτόμων