Τα νέα παιχνίδια MotorStorm Pacific Rift και Resistance 2 προσκαλούν τους επισκέπτες του “The Mall Athens” σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό!

Resistance 2

Resistance 2

Στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου η εικόνα του The Mall Athens αλλάζει δυναμικά στο τρίτο επίπεδο! Δύο πολυαναμενόμενοι τίτλοι υπέρτατης δράσης του Playstation®3 φιλοξενούνται σε ένα εντυπωσιακό, διπλό σκηνικό που κόβει την ανάσα. Το MotorStorm®Pacific Rift και το Resistance 2™ θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της περιπέτειας, της ταχύτητας και της καταιγιστικής δράσης, το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

MotorStorm Pacific Rift

MotorStorm Pacific Rift

Οι ομάδες του MotorStorm®Pacific Rift και Resistance 2™ θα υποδεχθούν τους επισκέπτες του The Mall Athens για να τους δώσουν την ευκαιρία να επιλέξουν εντυπωσιακά οχήματα και να αναπτύξουν ταχύτητα στα μοναδικά τοπία ενός νησιού του Ειρηνικού Ωκεανού (MotorStorm®Pacific Rift) ή/και να «γράψουν» την εναλλακτική ιστορία του 20ου αιώνα απωθώντας την τρομακτική εισβολή των Chimera (Resistance 2™).

Το Playstation®3, το MotorStorm®Pacific Rift και Resistance 2™ σας περιμένουν στο The Mall Athens για να σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να κερδίσετε μοναδικά δώρα.