Η LOIS Builders Ltd. επέλεξε το Entersoft Business Suite, για την αναβάθμιση και ενοποίηση του κεντρικού πληροφοριακού της συστήματος.


entersoftΗ εξωστραφής στρατηγική ανάπτυξη της Entersoft Α.Ε. τα τελευταία χρόνια έχει διευρύνει την εξαγωγική της δραστηριότητα, διαθέτοντας προϊόντα, υποδομή και τεχνογνωσία σε όλες τις χώρες που εξυπηρετεί. Γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί επιτυχώς σημαντικά έργα και εκτός Ελλάδας, όπως στην περίπτωση της LOIS Builders Ltd., η οποία είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης γης στην Κύπρο, με 30χρονη εμπειρία, διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ISO 9001-2008.


Το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της LOIS Builders Ltd., θα υποστηρίξει τη συνολική οργάνωση και κεντρική παρακολούθηση της εμπορικής και οικονομικής της διαχείρισης, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των έργων. Η δημιουργία αυτοματοποιημένων ροών εργασίας για το σύνολο των διαδικασιών της επιχείρησης, εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση στους κανόνες και τις διαχειριστικές απαιτήσεις της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αναβαθμισμένη οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των έργων σε όλα τους τα στάδια, από την προσφορά, τη διαχείριση των πόρων, την οικονομική διαχείριση, τον προϋπολογισμό και απολογισμό τους έως και την ολοκλήρωσή τους με βελτιστοποιημένα διαχειριστικά κόστη.


Οι ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων και η συλλειτουργία του νέου ενιαίου λογισμικού, με εφαρμογές όπως Microsoft Outlook, SMS gateways και τηλεφωνικού κέντρου, επιτρέπουν απρόσκοπτη ροή της πληροφορίας σε όλη την εταιρεία αλλά και την αμεσότερη επικοινωνία της με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.


Ο κ. Μιχάλης Λοής, Διευθυντής, της LOIS Builders Ltd., δήλωσε: «Το Entersoft Business Suite® είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο ενιαίας πληροφόρησης και υποστήριξης των πολύπλοκων λειτουργιών μας και θα συμβάλλει στην υλοποίηση της στρατηγικής μας ανάπτυξης τόσο εντός Κύπρου όσο και σε άλλες χώρες.»