Η Εθνική Ελλάδος πέρασε στους 8 και οι πελάτες της Panda Security έχουν 1 επιπλέον χρόνο υπηρεσίας δωρεάν.


panda 2012Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε ότι η προσφορά που είχε ανακοινώσει στα μέσα Μαΐου 2012, μετά την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος στο κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αθλητικό γεγονός, είναι πλέον σε ισχύ. Όλοι οι πελάτες που αγοράζουν και ενεργοποιούν οποιοδήποτε προϊόν οικιακής χρήσης της σειράς 2012 της Panda Security απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν έναν (1) επιπλέον χρόνο υπηρεσίας. Η προσφορά ισχύει έως και την 1η Ιουλίου 2012.


Στην ειδική αυτή προσφορά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους πελάτες της Panda Security στην Ελλάδα, συμμετέχουν όλα τα προϊόντα της σειράς 2012 (retail box), δηλαδή, Panda Antivirus Pro 2012, Panda Internet Security 2012, Panda Internet Security 2012 for Netbooks και Panda Global Protection 2012.


Επιπρόσθετα οι πελάτες που θα ενεργοποιήσουν οποιοδήποτε προϊόν οικιακής χρήσης (retail box) από τις 18 Ιουνίου και έπειτα, θα μπορούν να αναβαθμίσουν ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν στη σειρά 2013 της Panda Security, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Η τελευταία beta έκδοση του Panda Global Protection 2013, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις που έχει προτείνει η κοινότητα beta testing της Panda Security, είναι διαθέσιμη δωρεάν στη διεύθυνση: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/


Όλα τα προϊόντα της Panda Security προσφέρουν προστασία ενάντια σε όλα τα είδη των απειλών των κυβερνο-εγκληματιών, σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας αφού στη συσκευασία τους συμπεριλαμβάνονται 3 άδειες χρήσης. Οι χρήστες των προϊόντων της Panda απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της προστασίας που έχει επιβραβευτεί και προσφέρει τη μικρότερη επίδραση στο σύστημα. Αυτή η χαμηλή χρήση των πόρων είναι το βασικό πλεονέκτημα της Collective Intelligence, της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Panda η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί τοπικά στο σύστημα (Η/Υ), όπως κάνουν οι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής λύσεις antivirus.


Η Panda Security εύχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να συνεχίσει με επιτυχία την πορεία του στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και φυσικά να φτάσει έως και τον τελικό.