Η ΧΕ απέσπασε 2 βραβεία «ERMIS BRONZE» στην κατηγορία ERMIS DIGITAL, για το xe.gr, αλλά και για το iPhone application του xe property.


ermisblogΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, η τελετή απονομής των ERMIS AWARDS 2011, τoυ μοναδικού θεσμού βράβευσης της δημιουργικότητας στο χώρο της επικοινωνίας στη χώρα μας. Τα Ermis Awards, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη Ελλάδα.


H δυναμική αλλαγή του www.xe.gr, του Νο1 site αγγελιών στην Ελλάδα, επικυρώνει τη δέσμευση της εταιρείας για βελτιστοποίηση της χρηστικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της, με κύριο και διαχρονικό γνώμονα το Βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις. Το νέο xe.gr διαθέτει προηγμένη μηχανή αναζήτησης και εξυπηρετεί πάνω από 1.200.000 μηνιαίους χρήστες στην εύρεση ευκαιριών. Για επιπρόσθετη χρηστικότητα, ενσωματώθηκαν σε καθετοποιημένες ενότητες οι υπηρεσίες για τις αγορές Real Estate και Auto Moto, οι οποίες είναι διαθέσιμες και ως application για το iPhone. Οι 600.000 και πλέον αγγελίες του site έχουν εμπλουτιστεί με φωτογραφίες και video, ενώ η πρόσβαση σε αυτές και τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους είναι 100% δωρεάν. Τέλος, με το βελτιωμένο σύστημα αγγελιοδοσίας οι ιδιώτες και οι επαγγελματίες πραγματοποιούν και παρακολουθούν τις συναλλαγές τους με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.


iPhone application
Η εξαιρετική πορεία του www.xe.gr/property της ΧΕ, επισφραγίζεται με τη βράβευση Ermis Bronze στην κατηγορία interactive solutions, mobile advertising για το ομώνυμο iPhone application. Μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 50.000 downloads της εφαρμογής, ενώ παρέμεινε στη λίστα των top 20 για τέσσερις συνεχείς εβδομάδες και είναι από την 1η ημέρα στο top 10 στην κατηγορία Lifestyle apps. Το xe property app είναι το απόλυτο εργαλείο αναζήτησης Real Estate στην Ελλάδα με περισσότερες από 470.000 μικρές αγγελίες για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και οικόπεδα.


Πολύ σύντομα η Χρυσή Ευκαιρία θα κυκλοφορήσει το νέο της ενοποιημένο xe.gr iPhone και Android application, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν σε μία και μόνο εφαρμογή ό,τι και αν αναζητούν ανάμεσα σε 600.000 αγγελίες ακινήτων, οχημάτων, θέσεων εργασίας, αλλά και όλων των υπολοίπων κατηγοριών.