Η εταιρεία Expert άνοιξε στις αρχές Δεκεμβρίου το νέο της εντυπωσιακό κατάστημα (750 τ.μ.) στο 5ο χλμ. Νάουσας-Βέροιας.

expertΤο νέο κατάστημα στη Νάουσα στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 750 τ.μ. με μοντέρνα αρχιτεκτονική, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και gadgets, άνετο parking 50 θέσεων και απασχολεί συνολικά 15 άτομα της τοπικής κοινωνίας. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μετεγκατάσταση του υπάρχοντος καταστήματος σε νέο μεγαλύτερο κατάστημα με πλουσιότερο προιοντικό μείγμα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος, η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή καθώς εκατοντάδες καταναλωτές έσπευσαν να επωφεληθούν από τις προσφορές της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και παροχές του δικτύου της Expert.

Η Expert, με 116 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στρατηγικά να ενισχύσει την παρουσία της στη Νάουσα και με το σύγχρονο αυτό κατάστημα να ενδυναμώσει την προσπάθειά της για προσφορά ποικιλίας προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών. Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία καταστημάτων ανάλογα με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων προσφέροντας στον καταναλωτή ποικιλία, ποσότητα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.