Το προηγμένο Samsung Galaxy S III, με τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του, φέρνει η Cosmote στην Ελλάδα.


Samsung Galaxy S III_WhiteΜε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και την υψηλής ευκρίνειας οθόνη 4,8 ιντσών του Samsung Galaxy S III, ο χρήστης απολαμβάνει ταχύτατη πλοήγηση στο Internet και καλύτερα γραφικά. Μία συσκευή που ανταποκρίνεται στις συνήθειες και στη φωνή του χρήστη χάρη στις προηγμένες υπηρεσίες που διαθέτει, όπως το “Smart Stay” όπου η κάμερα καταλαβαίνει τον τρόπο που κοιτάει ο χρήστης και αντιδρά ανάλογα, το “S Voice” που ανιχνεύει τη φωνή, ενώ με τη λειτουργία “Smart Alert” ο χρήστης δεν χάνει αναπάντητη κλήση ή μήνυμα. Διαθέτει, επίσης, κάμερα 8MP για εξαιρετικές φωτογραφίες, αλλά και μπροστινή κάμερα 2MP.


Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την COSMOTE, που συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας.


Το Samsung Galaxy S III μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE.