Μέσω του www.golden-i.gr/itunes, οι πελάτες των καταστημάτων Golden-i ανακαλύπτουν τις καλύτερες εφαρμογές στο Ελληνικό iTunes Store.


golden-iΣτο http://www.golden-i.gr/itunes όλοι οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν τη λίστα των δημοφιλέστερων εφαρμογών του Ελληνικού iTunes Store και μάλιστα σε σχεδόν πραγματικό χρόνο αφού η λίστα ανανεώνεται αυτόματα κάθε τρεις ώρες. Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPhone, iPod, iPad και το Mac σας, βρίσκονται καθημερινά στις διάθεσή τους κατανεμημένες σε δύο κατηγορίες, δωρεάν και με πληρωμή.


Επιπρόσθετα, μπορούν να βλέπουν την κίνηση της δημοτικότητάς τους μέσα στο τελευταίο 24ωρο, καθώς και τις αλλαγές στις τιμές τους. Αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύονται… οι εφαρμογές και οι προσφορές τους δεν μένουν στην ιστοσελίδα για πάντα καθώς οι τιμές τους μπορούν να αυξηθούν.


Οι εφαρμογές του Ελληνικού iTunes Store προσφέρονται με πλούσια θεματολογία και λειτουργικότητα και αφορούν σε όλα τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις… αναζητήσεις των χρηστών. Είναι για όλους! Για εκείνους που τους αρέσει να μην χάνουν λεπτό από τη δημοσιότητα, τα δρώμενα του αθλητισμού και του πολιτισμού, τα παιχνίδια, τις εξελίξεις του καιρού, τα νέα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία, τα βιβλία και τη μουσική, την τεχνολογία, τα φαρμακεία, την εκπαίδευση, τα κοινωνικά δίκτυα, τα οικονομικά, τα ταξίδια, την υγεία, τον τραπεζικό τους λογαριασμό κλπ. κλπ. Συντονισμός, λοιπόν, για όλες τις εξελίξεις του Ελληνικού iTunes Store με τη ματιά του Golden-i.