Τον παλμό του Euro 2012 θα μεταφέρει στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σας το ανανεωμένο novasports.gr.


novasports euro 2012Με νέα εμφάνιση, πλούσιο περιεχόμενο, νέες ενότητες, αποκλειστικότητες, live streaming μεταδόσεις και συνεντεύξεις, αλλά και σύγχρονες υπηρεσίες social media, το novasports.gr θα αποτελέσει τον καλύτερο ηλεκτρονικό σας οδηγό για το Euro 2012, από 8 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2012.


Οι δύο απεσταλμένοι της Nova, Αποστόλης Λάμπος και Δημήτρης Παπανικολάου, σε συνεργασία με τη πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα αθλητικών συντακτών, θα μεταφέρουν μέσα από το novasports.gr μια συνεχιζόμενη οπτικοακουστική ροή πληροφοριών, όπως:
• Καθημερινή ειδησεογραφία όλων των ομάδων
• Blogs δημοσιογραφικής αποστολής
• Blogs αθλητών και επώνυμων δημοσιογράφων του novasports (Φίλιππος Συρίγος, Γιάννης Καραλής, Δημήτρης Παπανικολάου, κ.λπ.)
• Pre game – Live blogging, συζήτηση με το κοινό για τον επερχόμενο αγώνα
• Σχολιασμός με επώνυμο καλεσμένο των αγώνων της Εθνικής μέσω Live blogging
• Post game-Live blogging, σχολιασμός με το κοινό μετά τον αγώνα
• Ρεπορτάζ αγώνων Εθνικής και υπολοίπων ομάδων
• Ανασκόπηση της διοργάνωσης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αρθρογραφία από τους δημοσιογράφους του novasports
• Συνεντεύξεις αθλητών και προπονητών καθώς και επώνυμων δημοσιογράφων


Και βέβαια στο novasports.gr υπάρχει ήδη διαθέσιμη όλη η απαραίτητη πληροφορία, για το Euro 2012, όπως: αναλυτικό Πρόγραμμα των αγώνων, παρουσίαση των Ομίλων, παρουσίαση Ομάδων και παικτών, ειδικές αναφορές στους κορυφαίους των Εθνικών Ομάδων, ειδησεογραφία Εθνικών ομάδων, παρουσίαση των διαιτητών της διοργάνωσης, παρουσίαση των Γηπέδων, Προϊστορία θεσμού (συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό), συνεντεύξεις αθλητών της ομάδας του 2004 (συνοδεύεται από video), συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων προπονητών (συνοδεύεται από video), καθώς και υλικό από τη δημοσιογραφική αποστολή στην Πολωνία για την κάλυψη της προετοιμασίας και στην Αυστρία για την κάλυψη της προετοιμασίας της Εθνικής μας.


Επισκεφθείτε το ανανεωμένο www.novasports.gr και βρεθείτε στα γήπεδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μέσα από το σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας που κάνει την πλοήγηση μια ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη. Το νέο novasports.gr βασίζεται στην αμεσότητα, την εγκυρότητα και την ζωντάνια της εικόνας μέσω των video.


Παράλληλα, το novasports.gr διαθέτει συνεχή 24ωρη ενημέρωση από το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο με σχόλια και άρθρα για όσα συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού καθώς και αποκλειστικά αθλητικά αφιερώματα αλλά και συνεντεύξεις παικτών και προπονητών της εγχώριας αθλητικής επικαιρότητας (SuperLeague, BasketLeague κ.α.).


Το νέο novasports.gr ακολουθεί τις επιταγές της εποχής και συνδέεται με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), ενώ φροντίζει να βρίσκεται στη διάθεσή σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω των κινητών τηλεφώνων και των tablets σας.