Όλo το νέο περιεχόμενο που θα μπορέσετε να δείτε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στο κανάλι Εκλογές ’12 στο YouΤube.


ekloges 12Σήμερα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε:
– Τη συνέντευξη της επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννας Κοντούλη, στους δημοσιογράφους Γιάννη Παντελάκη και Θανάση Τρομπούκη, η οποία μιλά για τα περιθώρια συνεργασιών μεταξύ των κομμάτων της Αριστεράς και σχολιάζει την κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα από τον Daniel Cohn-Bendit.
– Το Γιώργο Σταθάκη, υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας και Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Μάκη Βορίδη υποψήφιο βουλευτή ΝΔ, σε δικτυακό hangout που συντονίζει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Οι δύο υποψήφιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα οικονομικά προγράμματα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ και διατυπώνουν τις απόψεις τους για το αν είναι εφικτό ή όχι και με ποιους όρους να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο.


Ο Στράτος Φαναράς, Διευθ/νων Σύμβουλος της METRON ANALYSIS περιγράφει πώς διαμορφώνεται το κλίμα τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής εκστρατείας. και εξηγεί γιατί πρέπει να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση δημοσκοπικών ευρημάτων δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές.


Τέλος, γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής καταθέτουν τις απόψεις τους για τις εκλογές.


Επίσης δείτε μετά το απόγευμα: Ο Πάνος Καμμένος απαντά στο Δημήτρη Καμπουράκη σε όλα όσα θα θέλατε εσείς να ρωτήσετε.