Στη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Quest Holdings, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Θεόδωρος Φέσσας, έδωσε έμφαση στη ρευστότητα του ομίλου.

ÖÅÓÓÁÓ È-INFOQUEST-ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ«Αν η χώρα τα καταφέρει, εμείς αισιοδοξούμε πως θα τα πάμε καλύτερα από τις άλλες εταιρείες. Είμαστε καλά τοποθετημένοι στην αγορά, αλλά δεν παύει να μας ανησυχεί το γενικότερο κλίμα», δήλωσε κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας, ο κ. Θεόδωρος Φέσσας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Ο όμιλος παλεύει μέσα στο γενικότερο περιβάλλον να αυξήσει τη ρευστότητά του και να διατηρήσει την κερδοφορία του, κάνοντας οικονομίες όπου μπορεί, χωρίς όμως οι εξοικονομήσεις αυτές να καταστρέψουν τον ιστό του ομίλου».
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως η Quest Holdings διαθέτει θετικό καθαρό ταμείο, καθώς τα διαθέσιμά του είναι σαφώς περισσότερα από το σύνολο του τραπεζικού του δανεισμού. Ο όμιλος αναμένει για το σύνολο της φετινής χρονιάς λίγο χαμηλότερες πωλήσεις από πέρυσι, ενώ στόχοι του είναι η διατήρηση -όσο αυτό γίνεται- της περυσινής κερδοφορίας και η κυρίως η αύξηση της ρευστότητας.