Το protagon.gr και η Google συνεχίζουν τη συνεργασία τους στο YouΤube και για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


ekloges 12Η εκλογική πλατφόρμα Εκλογες ’12 (youtube.com/ekloges12) θα καλύψει και τη νέα εκλογική αναμέτρηση με συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών, δικτυακά hangouts με τη συμμετοχή γνωστών προσωπικοτήτων, ρεπορτάζ με διαφορετική ματιά.


Τα νέα θέματα θα αρχίσουν να παρουσιάζονται στην πλατφόρμα από την Τρίτη 5 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι η κάλυψη για τις εκλογές της 6ης Μαΐου έτυχε θεαματικής αποδοχής από τους χρήστες του internet. Συνολικά 1.8 εκατομμύρια επισκέπτες από 106 χώρες παρακολουθούσαν, κατά μέσο όρο, 78.000 προβολές ανά ημέρα.


Δείτε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012:
– Τον πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά» κ. Θάνο Τζήμερο σε δικτυακό hangout με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μπορεί να καταστρέψει την οικονομία μέσα σε δύο ώρες» και διευκρινίζει ότι η συνεργασία του με τον Στέφανο Μάνο ήταν απαραίτητη, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται και «γάμος». Εξηγεί τη θέση του για τους μετανάστες και περιγράφει τους λόγους για τους οποίους δεν πήρε πτυχίο.
– Τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο, τον δημοσιογράφο της «Αυγής» Γιώργο Κυρίτση και τον Κώστα Γιαννακίδη σε μία συζήτηση υψηλών τόνων για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
– Ένα ρεπορτάζ της Κατερίνας Γκίκα που παρακολούθησε από τα παρασκήνια την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ
– Τέλος ένα ρεπορτάζ με τις απόψεις γνωστών προσωπικοτήτων για την ακροδεξιά.