Τα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος η Xerox Hellas.


Xerox 40 yearsΜέσα σε αυτά τα 40 χρόνια, το όνομα Xerox έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης για όλους όσοι εμπλέκονται με το έγγραφο, έντυπο ή ηλεκτρονικό: Επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, οικιακοί χρήστες τεχνολογίας και οργανισμοί ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, όλοι μπορούν να βρουν στη Xerox υπηρεσίες και λύσεις πρωτοπόρες, ποιοτικές και αποδοτικές, που να ανταποκρίνονται στις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες.


Από το 1972, που εισήλθε η Xerox στην ελληνική αγορά, πολλά έχουν αλλάξει – ανάμεσα σε αυτά και η ίδια η Xerox: Είναι τέτοια η εξέλιξη της εταιρείας μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια, ώστε μας επιτρέπει σήμερα να κάνουμε λόγο κυριολεκτικά για μια «νέα Xerox»: Η «νέα Xerox» διατηρεί πάντα και αξιοποιεί διαρκώς την ηγετική της θέση στο χώρο της τεχνολογίας, εστιάζει όμως πλέον στην παροχή υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της: Το να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, βοηθώντας τους να ανταλλάσσουν πληροφορίες ευκολότερα και ταχύτερα και να εστιάσουν σε όσα έχουν πραγματικά σημασία για αυτούς.


Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της Xerox στην Ελλάδα, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Xerox Hellas, σχολίασε: «Στα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η Xerox αγκάλιασε και συχνά ηγήθηκε των αλλαγών που σημειώθηκαν όχι μόνο στο χώρο της τεχνολογίας αλλά και σε πολλές πλευρές της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια μεγάλη διαδρομή 40 χρόνων που ανέδειξε την εταιρία μας ως ηγέτιδα στο χώρο του εγγράφου, έχοντας ικανοποιημένους πελάτες αλλά και πολλούς καλούς συνεργάτες, μέσω του πιο πετυχημένου δικτύου αντιπροσώπων του ευρύτερου χώρου της Πληροφορικής στην Ελλάδα.


Η Xerox σε αυτά τα χρόνια έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης∙ η εταιρεία που πραγματοποιεί και υλοποιεί όσα υπόσχεται και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στην επίλυση των αιτημάτων των πελατών της, ανεξαρτήτως μεγέθους. Μια πραγματική και κατ’ ουσίαν πελατοκεντρική εταιρεία, που ταυτόχρονα διασφαλίζει ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της».