Η ACE-Hellas στους 500 πιο σημαντικούς διανομείς προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ευρώπη.


ace-hellas logoΗ ACE-Hellas συγκαταλέγεται για 2η φορά στον καταξιωμένο κατάλογο με τους 500 πιο σημαντικούς διανομείς προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ευρώπη (Top 500 IT Distributors in Europe), που καταρτίζεται κάθε χρόνο από την Πανευρωπαϊκή οργάνωση IT Europa.


H IT Europa παρέχει πολύτιμες πληροφορίες, έρευνες, ειδήσεις και αναλύσεις που απευθύνονται σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη και αφορούν στις ευρωπαϊκές πωλήσεις και στο μάρκετινγκ. Μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο δημοσιογράφων και ερευνητών που διαθέτει, έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο επαφών σε υψηλό επίπεδο σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον διαθέτει και μία μεγάλη συνδρομητική βάση με την οποία βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους πελάτες της. Τη στιγμή που οι περισσότερες ειδήσεις και έρευνες για τη βιομηχανία των υπολογιστών και των νέων τεχνολογιών βασίζονται στην αμερικάνικη αγορά, η IT Europa ερευνά και παράγει πολύτιμο υλικό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με δομημένες μεθοδολογίες βγάζει αξιόπιστα αποτελέσματα για τις αγορές και καταρτίζει βάσεις δεδομένων και εκθέσεις, χρήσιμα εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του χώρου που αναζητούν συνεργάτες ή θέλουν να προβούν σε συνέργειες εντός των χωρών της Ευρώπης.


Η ΑCE-Hellas, αποδεικνύει με τη διάκριση αυτή, ότι αποτελεί εδώ και 33 χρόνια μια εταιρεία με σταθερές αξίες, καινοτόμες λύσεις στην πληροφορική αλλά και συνεχή επαγρύπνηση και φροντίδα για τους πελάτες της. Συνεργάζεται πάντα με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής και αναπτύσσει και η ίδια αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις, ενώ υποστηρίζει τεχνικά με τον καλύτερο τρόπο τον εξοπλισμό που διαθέτει.