Στο περίπτερο 1526, θα παρουσιάσει την πλατφόρμα διαχείρισης iQ Marine και ολοκληρωμένες λύσεις IT για τη Ναυτιλία.


MARINE LOGO CMYKH IQ Solutions, εξειδικευμένος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι συμμετέχει στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2012» ως εκθέτης στο περίπτερο 1526, Hall 1.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που θα διεξαχθεί στις 4-8 Ιουνίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, η IQ Solutions θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τη Ναυτιλία, με προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών όπως η Microsoft, η Xerox, η NetApp και η Fujitsu.


Στο περίπτερο της IQ Solutions, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν demo του iQ Marine – της ευέλικτης πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί για να παρέχει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον επικοινωνιών μεταξύ του πλοίου και των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας.


Η έκθεση «Ποσειδώνια» είναι η πιο επιτυχημένη διεθνής έκθεση για τη Ναυτιλία που διεξάγεται στην Αθήνα. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 4-8 Ιουνίου στο Metropolitan Expo (περιοχή Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών) και φιλοξενεί 1.858 εκθέτες από 87 χώρες, ενώ αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 17.500 επισκέπτες.
Η IQ Solutions θα εκθέσει τις λύσεις της για τη Ναυτιλία στο περίπτερο 1526, Hall 1.