Ύστερα από μία διακοπή σχεδόν 8 μηνών το forum του www.nintendo.gr είναι για μία ακόμα φορά στην διάθεσή σας.

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Από τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε μία συνολική προσπάθεια ανασχεδιασμού του www.nintendo.gr, ώστε να είναι πιο εύχρηστο και να παρέχει μία σειρά από περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες. Εκτός από την οπτική αναβάθμιση του site, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μία συνολική ανανέωση του τρόπου που παρουσιάζονται οι τίτλοι, προσθέτοντας πληροφορίες, screenshots και videos, ενώ η πρόσβαση στο e-shop του www.nintendo.gr είναι πλέον εύκολη και απλή από οποιαδήποτε σελίδα και αν βρίσκεστε.

Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία προέκυψε και ο συνολικός ανασχεδιασμός του forum, ώστε να είναι πιο φιλόξενο και πιο νοικοκυρεμένο και να προσφέρει σε όλους τους φίλους της Nintendo ένα βήμα έκφρασης και ένα τόπο συνάντησης, άσχετα από την εμπειρία που έχουν με τα video games. Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του forum, υπάρχουν ένας administrator και τέσσερις moderator που θα φροντίζουν στην σωστή λειτουργία του.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το forum πατώντας εδώ, ή επιλέγοντας το κουμπί forum από οποιαδήποτε σελίδα του www.nintendo.gr.

Για να μπορέσετε να γράψετε το δικό σας σχόλιο, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login, χρησιμοποιώντας το username και password που έχετε ήδη ορίσει για το www.nintendo.gr. Δυστυχώς, εάν είχατε δηλώσει κάποιο username στο παλιό μας site ή στο παλιό forum δεν ισχύει πλέον. Εάν δεν είστε μέλος του www.nintendo.gr μπορείτε να εγγραφείτε τώρα πατώντας εδώ.