H SAP έχει ολοκληρώσει την εξαγορά της SuccessFactors, που είναι ηγέτης των cloud λύσεων για Human Capital Management.


SAP_logo 2011Η εξαγορά θα προσθέσει την άρτια καταρτισμένη ομάδα στελεχών και την τεχνολογία της SuccessFactors στα ισχυρά περιουσιακά στοιχεία της SAP, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της θέσης της SAP στο χώρο του cloud, και βεβαίως καθιερώνει μια προηγμένη end-to-end προσφορά, με συνδυασμό cloud και on-premise λύσεων για τη διαχείριση όλων των σχετικών επιχειρησιακών διαδικασιών.


“Το cloud είναι ο πυρήνας της μελλοντικής ανάπτυξης της SAP και ο συνδυασμός της ηγετικής ομάδας και της τεχνολογίας της SuccessFactors με τη SAP θα δημιουργήσει μια ισχυρή δύναμη στην παγκόσμια αγορά του cloud. Η εξαγορά θα μας βοηθήσει να κάνουμε πράξη την προτεραιότητα των CEO σε παγκόσμια κλίμακα που είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και του ταλέντου,” δήλωσε ο Bill McDermott, Co-CEO της SAP. ”Μαζί η SAP και η SuccessFactors θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες με ισχυρές συνέργιες για την ανάπτυξη μας στο cloud.”


“Η επέκταση των σχέσεων με τους 176.000 πελάτες της SAP με την ταχύτητά μας στην αξία, στο φιλικό user interface, στα κινητά τηλέφωνα και στο διαδίκτυο, και η παροχή περισσότερων λύσεων της SAP στο cloud θα είναι θρυλική, καθώς οι οργανισμοί υιοθετούν το cloud για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους. Η SuccessFactors απέδειξε ότι έχουμε την τεχνολογία και τους ανθρώπους για να παρέχουμε τις μεγαλύτερες υλοποιήσεις cloud στον κόσμο, σε όρους χρηστών και χωρών ανά πελάτη, καθώς και τις περισσότερες εφαρμογές ανά πελάτη από την ίδια ευέλικτη επεκτάσιμη πλατφόρμα cloud ”, δήλωσε ο Lars Dalgaard, Ιδρυτής και CEO της SuccessFactors.


Με περισσότερους από 3.500 πελάτες σε 168 χώρες η SuccessFactors αναπτύσσεται ραγδαία, σημειώνοντας 77% αύξηση των κερδών από έτος σε έτος στον 3ο τρίμηνο του 2011 και 59% αύξηση των κερδών από έτος σε έτος στους πρώτους εννέα μήνες του 2011. Η επεκτάσιμη πλατφόρμα της cloud εφαρμογής της SuccessFactors υποστηρίζει οργανισμούς όλων των μεγεθών με δεκάδες έως εκατομμύρια χρήστες. Με έδρα στο San Mateo της Καλιφόρνια και με περισσότερους από 1.450 υπαλλήλους, η ομάδα της SuccessFactors είναι ευρέως γνωστή για τη δημιουργία καινοτομικής τεχνολογίας και μία από τους ταχύτητα αναπτυσσόμενους ηγέτες σε εφαρμογές cloud.
http://www.successfactors.com/