Η AMD ανακοινώνει πως οι AMD A-Series APUs απέσπασαν το βραβείο Best Choice της Computex TAIPEI 2012 για δεύτερη συνεχή χρονιά.


amd-logo-apuΤο βραβείο απονέμεται από την Taipei Computer Association, το διοργανωτή της ετήσιας έκθεσης Computex TAIPEI 2012, της κορυφαίας οργάνωσης στον τομέα της τεχνολογίας στη χώρα. Οι εκτεταμένες αξιολογήσεις πραγματοποιήθηκαν από την επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από αξιότιμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές, αρχισυντάκτες σημαντικών μέσων ενημέρωσης και εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου, που κλήθηκε να επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα σε 10 κατηγορίες, βάση σχεδίασης και τεχνολογίας.


Η δεύτερη γενιά των AMD Α-Series APUs συνδυάζει την προηγμένη multi-core x86 αρχιτεκτονική πυρήνων CPU με τη βραβευμένη σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 7000, παρέχοντας αύξηση στην απόδοση των εφαρμογών έως και 29% (σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά AMD-Series APU), αύξηση των επιδόσεων γραφικών έως και 56% και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη βελτίωση σε ζωτικούς τομείς για τους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας, των παιχνιδιών και της φορητότητας, μέσω του ανερχόμενου οικοσυστήματος των APUs.


«Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από την Taipei Computer Association για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η σημαντική υποδοχή της αγοράς και οι επευφημίες του κλάδου για τους AMD A-Series APUs αποδεικνύουν ότι η AMD ικανοποιεί με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της και μιας νέας γενιάς αγοραστών υπολογιστή», δηλώνει ο Chris Cloran, corporate vice president, AMD Client Products.


Τα βραβευμένα προϊόντα όλων των εταιρειών θα παρουσιαστούν στο Best Choice Award Pavilion από την Taipei Computer Association, στο πλαίσιο της προσεχούς έκθεσης Computex 2012 (Taipei, 5-9 Ιουνίου 2012). Τα προϊόντα της AMD θα βρίσκονται στο περίπτερο #L0607 στον εκθεσιακό χώρο TWTC Nangang.