Η SingularLogic γίνεται το πρώτο πιστοποιημένο “SAP Partner Center of Excellence” για την Ελλάδα και την Κύπρο.


singular-logicΗ SingularLogic, ανακοινώνει την πιστοποίησή της από την SAP A.G., ως ο πρώτος οργανισμός παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ‘SAP Partner Center of Excellence’ για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Στο πλαίσιο της διεθνούς πιστοποίησης συνεργατών, η SAP έχει θέσει υψηλά πρότυπα για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης της πλατφόρμας SAP ERP και της πλατφόρμας SAP Business Objects, από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.


Η επιτυχημένη διαδικασία πιστοποίησης – που διήρκησε 6 μήνες περίπου – επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών, την κατάρτιση και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του τμήματος SAP της SingularLogic. Παράλληλα πιστοποιεί την άρτια οργάνωση και υποδομή της εταιρείας, ώστε να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης με τη «σφραγίδα» SAP. Αξίζει να αναφερθεί ότι η SingularLogic πέτυχε πρώτη σε Ελλάδα και Κύπρο, και από τους πρώτους στα Βαλκάνια, να κερδίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση.


Σήμερα, οι μεγάλοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic, ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες υλοποίησης και υποστήριξης μεγάλων έργων πληροφορικής. Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκομίσει ο Όμιλος, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει καθώς και την περαιτέρω λειτουργική τους υποστήριξη.