Τώρα όλοι οι CU Facebook fans μπορούν να κερδίσουν δώρα, μέσα από τον νέο, real time διαγωνισμό ταχύτητας, τα Ch@tFights.


Teaser CU fightsΟι Ch@tFighters μπορούν να μονομαχούν καθημερινά σε έναv από τους 20 συναρπαστικούς αγώνες Ch@tFights, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 18:00-20:00, από τις 28 Μαΐου και για έναν ολόκληρο μήνα. Για κάθε αγώνα, κληρώνονται 2 παίκτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο σε πραγματικό χρόνο, με όπλο το ταλέντο τους στο ch@tάρισμα!


Όσοι κληρωθούν, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν πιο γρήγορα από τον αντίπαλο τους, τη φράση που εμφανίζεται στην οθόνη τους και όποιος φτάσει πρώτος τις 3 νίκες κερδίζει αυτόματα ένα ασύρματο keyboard Logitech K360 Indigo. Ακόμα και όσοι δεν κληρωθούν για να πάρουν μέρος σε κάποιο αγώνα, συμμετέχουν αυτόματα στην καθημερινή κλήρωση για ένα ποδήλατο GT nomad 2.0.


Παράλληλα, για όσους θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο, θα πρέπει να γίνουν “Perfect Ch@tFighters”, δημιουργώντας τη δική τους Ch@tFight φωτογραφία. Στο τέλος του διαγωνισμού, όλοι οι “Perfect Ch@tFighters” μπαίνουν στην κλήρωση και ένας τυχερός κερδίζει 3.000€ σε Sephora, Odeon και Pizza Fan!


Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/VodafoneCU