Το σύστημα Motionflow 200Hz προσφέρει πιο ομαλή ροή σκηνών δράσης, αλλά και την μεγαλύτερη διαύγεια εικόνας που έχετε δει ποτέ στην οθόνη σας.

Sony KDL Z4500

Sony KDL Z4500

Η Bravia Z4500 διαθέτει εξαιρετικό στυλ και από την αναγγελία του μοντέλου, στις 28 Αυγούστου στην έκθεση IFA του Βερολίνου, σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Motionflow 200Hz, μιας τεχνολογίας που ανέπτυξε εξ΄ολοκλήρου η Sony. Με αυτήν τετραπλασιάζεται ο αριθμός των καρέ που βλέπετε κάθε δευτερόλεπτο – συγκριτικά με τις κοινές τηλεοράσεις.

Συγκρινόμενη με τα συστήματα των 50 Hz, η τεχνολογία Motionflow 200Hz εισάγει τρεις «μεταβατικές» εικόνες, εκτινάζοντας στο τετραπλάσιο τον συνολικό αριθμό των καρέ. Περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο σημαίνει λιγότερο «σπασμωδική» κίνηση στην εικόνα, ιδιαίτερα όταν στην οθόνη απεικονίζεται ένα κινούμενο αντικείμενο, όπως π.χ. μια μπάλα ποδοσφαίρου. Αυτή η σημαντική αύξηση στον αριθμό των καρέ βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ομαλή κίνηση στην οθόνη – φέρνοντας την εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Η διαφορά είναι ιδιαίτερα εμφανής σε σκηνές έντονης κίνησης όπως σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλα σπορ. Η τεχνολογία Motionflow 200Hz θα προσθέσει μια διαφορετική, απολαυστική διάσταση ρεαλισμού και έντασης στην οθόνη σας. Τα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα δεν φλουτάρουν, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την επί …σκηνής δράση καθαρά και ανεμπόδιστα. Το γεγονός αυτό καθιστά την BRAVIATM Z4500 ιδανική, τόσο για τους ένθερμους φιλάθλους, όσο και για τους φανατικούς των κινηματογραφικών ταινιών.

Αν αναζητάτε την ομαλότερη εικόνα σε σκηνές δράσης που έχετε δει ποτέ σε μια τηλεόραση LCD, τίποτα δεν θα σας ικανοποιήσει περισσότερο από την νέα BRAVIATM Z4500 της Sony με τεχνολογία Motionflow 200Hz.

Τηλεόραση LCD BRAVIA Z4500

  • Τεχνολογία Motionflow 200Hz (+ σύστημα μείωσης θολότητας – IB Reduction) για κρυστάλλινη εικόνα με ομαλή ροή.
  • Επεξεργαστής BRAVIA ENGINE 2 για αναβαθμισμένη ποιότητα χρώματος και μείωση του ψηφιακού θορύβου στην εικόνα.
  • Ηχείο λεπτού προφίλ ενσωματωμένο στην κομψή και καλαίσθητη σχεδίαση.
  • Πιστοποίηση συσκευής για συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNATM (Digital Living Network Alliance), το οποίο της επιτρέπει να επικοινωνεί άψογα με άλλες συσκευές πιστοποιημένες κατά DLNATM μέσα στο σπίτι, όπως υπολογιστές VAIO® και συστήματα music server της σειράς Giga JukeTM.

Για μια διασκεδαστική και κατατοπιστική παρουσίαση για το πώς δουλεύει η τεχνολογία Motionflow, πατήστε εδώ ή ψάξτε για το ‘Motionflow flickbook’ στο κέντρο τύπου της Sony Europe (http://presscentre.sony.eu/).

ΜΟΝΤΕΛΟ

BRAVIA Z4500

Μέγεθος οθόνης

40″/46″/52″ (ίντσες)

Τεχνολογία Motionflow

Motionflow 200Hz με σύστημα IB (Image Blur) Reduction

Επεξεργαστής BRAVIA Engine 2

Ναι

1080p Full HD

Ναι

Σύστημα BRAVIA Sync

Ναι

Μπάρα πλοήγησης XMBTM (Xross Media BarTM)

Ναι

24p True CinemaTM

Ναι

Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού

WCG-CCFL

Σύστημα Live Colour CreationTM

Ναι

x.v.Colour

Ναι

Λειτουργία Picture Frame

Ναι

Λειτουργία PhotoTV HD

Ναι

Θύρα USB (Photo Viewer)

Ναι

Λειτουργία Theatre Mode

Ναι

Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης

MPEG4 AVC-HD2, DVB-T, DVB-C3

Τεχνολογία ήχου

S-Force Εμπρόσθια ηχεία και Surround

Πιστοποίηση DLNATM

Ναι

Είσοδοι HDMITM

3

Είδσοδοι SCART

2