Την ολοκληρωμένη λύση Small Business Gateway για τις ανάγκες δικτύωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων παρουσιάζει η IT Center.


it centerΠρόκειται για μια πλήρη πρόταση που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip και εξασφαλίζει ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία στην καθημερινή επικοινωνία και διευκολύνει την οργάνωση της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησης.


Το Small Business Gateway είναι χτισμένο πάνω στην τεχνολογία Solo που έχει αναπτύξει το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip και εγκαθίσταται με ευκολία σε οποιονδήποτε server επιλέξει η επιχείρηση, ενώ η διαχείριση και η προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω ενός οποιουδήποτε Web browser.


Στη βασική έκδοσή του, το Small Business Gateway αναλαμβάνει τη διαχείριση των τηλεφωνικών συνδέσεων της επιχείρησης, υποστηρίζοντας και συνδέσεις τεχνολογίας VoIP (Voice over IP). Επίσης λειτουργεί ως fax server για τη μέσω υπολογιστή διαχείριση όλης της επικοινωνίας fax, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς δεν χρειάζονται περιττές εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, αναλώσιμα και συντήρηση εξοπλισμού fax.


Παράλληλα, ένα σύνολο από υπηρεσίες για τη χρήση των οποίων οι πάροχοι Internet χρεώνουν επιπλέον, είναι άμεσα διαθέσιμο : Web/Email Server, το VPN (διασύνδεση γραφείων), το Antispam (προστασία ανεπιθύμητων email), το Antivirus (ολική προστασία από ιούς), το Firewall (τείχος προστασίας), και άλλες!


Το Small Business Gateway είναι μία λύση που αντιμετωπίζει μία σειρά από ανάγκες. Κάθε επιχείρηση επιλέγει ποιες από τις λειτουργίες του θα χρησιμοποιήσει. Όμως, το σύνολο των λειτουργιών που παρέχει το Solo Small Business Gateway είναι τόσο ευρύ, που το κόστος μίας αντίστοιχης ολοκληρωμένης λύσης που θα αποτελούνταν από πολλά διαφορετικά συστήματα θα ήταν πολλαπλάσιο και κάθε λειτουργία δεν θα ήταν διασυνδεδεμένη με την άλλη.


Χαρακτηριστικά της λύσης
* Υποστήριξη μέχρι και 50 θέσεων εργασίας: Το Small Business Gateway ακολουθεί τον ρυθμό ανάπτυξης της επιχείρησης και κυριολεκτικά μεγαλώνει μαζί της.
* Ευελιξία: Εύκολη προσθήκη νέων θέσεων εργασίας και ενεργοποίηση του απαραίτητου εξοπλισμού και υπηρεσιών με το πάτημα ενός πλήκτρου.
* Ασφάλεια: Σχεδιασμένο με γνώμονα την εξασφάλιση από ψηφιακές απειλές και την παροχή μέγιστης ασφάλειας στο δίκτυο των υπολογιστών και στα δεδομένα της επιχείρησής σας με λειτουργίες ψηφιακής ασφάλειας (Back-up, Proxy, VPN, Firewall, Anti-spam & Anti-virus) αλλά και φυσικής ασφάλειας με κλειστό σύστημα παρακολούθησης CCTV/DVR.
* Μειωμένο κόστος χρήσης: Σημαντική συμβολή στη μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, καθώς δεν απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις για τη λειτουργία ή την αναβάθμιση της υποδομής