Η Εθνική Ελλάδος περνάει στους 8… και η Panda Security Ελλάδος δίνει δώρο 1 επιπλέον χρόνο υπηρεσίας.


Box IS12 GC 300dpi euro 2012Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα την προσφορά ενός (1) επιπλέον χρόνου υπηρεσίας δωρεάν, σε όλους του πελάτες που θα αποκτήσουν και θα ενεργοποιήσουν οποιοδήποτε προϊόν της Panda Security (σειρά 2012) από τις 15 Μαΐου έως και την 1η Ιουλίου 2012, με την προϋπόθεση η Εθνική Ελλάδος να περάσει στους 8, δηλαδή στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.


Στην ειδική αυτή προσφορά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους πελάτες της Panda Security στην Ελλάδα, συμμετέχουν όλα τα προϊόντα της σειράς 2012, δηλαδή, Panda Antivirus Pro 2012, Panda Internet Security 2012 και Panda Global Protection 2012.


Όλα τα παραπάνω προϊόντα της Panda Security προσφέρουν προστασία ενάντια σε όλα τα είδη των απειλών των κυβερνο-εγκληματιών, σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας αφού στη συσκευασία τους συμπεριλαμβάνονται 3 άδειες χρήσης. Οι χρήστες των προϊόντων της Panda απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της προστασίας που έχει επιβραβευτεί και προσφέρει τη μικρότερη επίδραση στο σύστημα. Αυτή η χαμηλή χρήση των πόρων είναι το βασικό πλεονέκτημα της Collective Intelligence, της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Panda η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί τοπικά στο σύστημα (Η/Υ), όπως κάνουν οι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής λύσεις antivirus.


Πριν από ένα περίπου μήνα η Panda Security ανακοίνωσε ότι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο cloud-based antivirus στον κόσμο, αυτό της Panda, πέτυχε την κατάταξη Advanced+ Rating στο τελευταίο τεστ «On-demand Detection of Malicious Software» του ανεξάρτητου εργαστηρίου AV-Comparatives.org. Αυτή η βράβευση ακολουθεί άλλες προγενέστερες βραβεύσεις των εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων των προϊόντων Panda, από τα πιο αξιόπιστα, στον κόσμο, ανεξάρτητα εργαστήρια αξιολόγησης.


Η Panda Security εύχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να περάσει στους 8 του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και φυσικά να φτάσει ως και τον τελικό, έτσι ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν υπηρεσίες προστασίας για δύο (2) χρόνια συνολικά, ενώ θα έχουν αγοράσει έναν (1) χρόνο.


Η προσφορά του επιπλέον ενός (1) χρόνου υπηρεσίας δωρεάν στις ενεργοποιήσεις προϊόντων από 15 Μαΐου έως και 1 Ιουλίου 2012, ισχύει μόνον εφόσον η Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου περάσει στο 2ο γύρο του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.