Μέχρι τις 9 Ιουνίου, οι φίλοι της Apple μπορούν να αποκτήσουν έναν νέο υπολογιστή Mac σε 24 άτοκες δόσεις από τα καταστήματα iStorm.


logo_iStormΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West. Ξεκινώντας από 29€ το μήνα για ένα Μac mini, από 44€ το μήνα για ένα MacBook Air ή από 53€ το μήνα για έναν iMac ή MacBook Pro, η απόκτηση ενός νέου Mac γίνεται περισσότερο προσιτή από ποτέ.


Τα καταστήματα iStorm αποτελούν σημείο αναφοράς για αυτούς που αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον εξοικείωσης με το οικοσύστημα των προϊόντων Apple και εξελίσσουν την απλή επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.


Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το iStorm στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου ή το κατάστημα στο Εμπορικού Κέντρου River West, στον Κηφισό, δίπλα στην ΙΚΕΑ (με δωρεάν parking) και αξιοποιήστε τη μοναδική προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.iStorm.gr