Ξεκινήστε την περιπέτεια στο σπίτι με το PlayStation 3 και συνεχίστε να διασκεδάζετε στο PlayStation Vita, όπου και εάν βρίσκεστε.


JapanVillage05Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι το Sly Cooper: Thieves in Time, ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι δράσης/περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον αρχικλέφτη Sly Cooper, θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation®3 (PS3) και στο PlayStation®Vita (PS Vita) μια πρωτιά για το franchise Sly Cooper.


Από τη Sanzaru Games, την ομάδα πίσω από το The Sly Collection για το PS3, το Sly Cooper: Thieves in Time είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος που αξιοποιεί τη δυνατότητα Cross-Save που επιτρέπει την αποθήκευση παιχνιδιών μεταξύ του PlayStation®Vita (PS Vita) και του PlayStation®3 (PS3). Η Cloud-based δυνατότητα αποθήκευσης επιτρέπει στους παίκτες να ξεκινούν το παιχνίδι στο σπίτι και να συνεχίζουν εν κινήσει από το σημείο που είχαν μείνει, αποθηκεύοντας το παιχνίδι στη μία κονσόλα και συνεχίζοντας ακριβώς από το σημείο, όπου είχαν σταματήσει στην άλλη.


Επίσης, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως το γυροσκόπιο του PS Vita, επιτρέποντας στους χρήστες να παίξουν με μοναδικό τρόπο σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι του Sly Cooper. Επιπλέον, οι δύο αναλογικοί μοχλοί προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην εμπειρία του παιχνιδιού, προσφέροντας έτσι φορητό gaming χωρίς συμβιβασμούς!


Το Sly Cooper: Thieves in Time είναι το νέο επεισόδιο του περίφημου franchise που παρακολουθεί τον Sly, το πονηρό ρακούν που κατάγεται από μια μεγάλη οικογένεια αρχικλεφτών, καθώς ξεκινά άλλο ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες με τους πιστούς του φίλους Murray και Bentley. Η περιπέτεια θα οδηγήσει τους παίκτες σε ένα ταξίδι στην ιστορία και σε όλη την υφήλιο, με συναρπαστικούς γρίφους και ατελείωτη δράση!


Η δράση ξεκινά όταν σελίδες από το Thievious Raccoonus, του πολύτιμου βιβλίου που περιέχει όλα τα κόλπα της οικογένειας των Cooper, αρχίζουν να εξαφανίζονται! Ο Sly και η συμμορία του πρέπει να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να σώσουν τους προγόνους τους και να ανακτήσουν τα μυστικά της οικογένειας Cooper. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν από μια ομάδα χαρακτήρων που ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ και χιούμορ, πριν εξερευνήσουν επτά υπέροχους φανταστικούς κόσμους, γεμάτους με συναρπαστικές και δύσκολες αποστολές.