Η ένωση TIPA απονέμει το βραβείο “Best Fine Art Inkjet Paper” στα χαρτιά ILFORD GALERIE Prestige Smooth Gloss 310gsm και Smooth Pearl 310gsm


22 TIPA_Awards_2012_LogosΗ ILFORD ανακοίνωσε ότι δύο από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της κέρδισαν το βραβείο υψηλού κύρους TIPA 2012 στην κατηγορία “Best Fine Art Inkjet Paper”. Πρόκειται για τα προϊόντα GALERIE Prestige Smooth Pearl 310gsm και Smooth Gloss 310gsm.


Οι κριτές της ένωσης TIPA (Technical Image Press Association) σχολίασαν: τα νέα χαρτιά GALERIE Prestige Smooth Gloss 310gsm και Smooth Pearl 310gsm προσφέρουν μεγαλύτερο βάρος, ενώ παράλληλα διατηρούν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαφρύτερων προκατόχων τους και αποτελούν τα κορυφαία χαρτιά τόσο στο χώρο της επαγγελματικής εκτύπωσης όσο και στο χώρο των έμπειρων ερασιτεχνών. Πλήρως συμβατά με όλους τους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet, τα χαρτιά αυτά επιτρέπουν τη δημιουργία ανώτερης ποιότητας εκτυπώσεων με εξαιρετική αναπαραγωγή της χρωματικής κλίμακας. Όσον αφορά τους φωτογράφους, η ένωση TIPA αναγνωρίζει ότι τα χαρτιά των 310gsm βελτιώνουν την υφή των εκτυπώσεων και δίνουν μεγαλύτερο βάρος στις εκτυπωμένες φωτογραφίες.


Τα χαρτιά GALERIE Prestige Smooth Gloss 310gsm και Smooth Pearl 310gsm παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη το Μάρτιο 2012, σαν άμεση απάντηση στην ολοένα αυξανόμενη απαίτηση των επαγγελματιών τυπογράφων inkjet για πιο βαρύ μέσο εκτύπωσης. Τα νέα προϊόντα υποδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της ILFORD στην ανάπτυξη της σειράς GALERIE σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες των φωτογράφων.


Η Jane Dixon δηλώνει “Τα βραβεία TIPA αποτελούν τα βραβεία με το υψηλότερο κύρος μέσα στη βιομηχανία της φωτογραφίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το βραβείο της κατηγορίας “Best Fine Art Inkjet Paper” απονεμήθηκε στα προϊόντα της σειράς GALERIE. Έχουμε μία πιστή βάση πελατών φωτογράφων σε ολόκληρο τον κόσμο και τα νέα χαρτιά των 310gsm αναπτύχθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε αισθητά βελτιωμένο αποτέλεσμα μέσω της χρήσης αυτών των βαρύτερων χαρτιών.”